Un altfel de parteneriat – Jucariidinlemn.com si Centrul Medical Unirea au pornit un proiect pentru a ajuta Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva din Alexandria

Acest proiect este primul dintr-o serie de proiecte sociale ce deriva din parteneriatul CMU si Jucariidinlemn.com. In perioada Aprilie – August 2010, posesorii de carduri CMU ce vor comanda jucarii de pe site-ul www.Jucariidinlemn.com vor avea o reducere din valoarea produselor comandate, iar alti 5% din valoarea comenzii se vor dona sub forma de jucarii Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva din Alexandria.

Jucariile ce vor fi donate sunt alese special de personalul de la Centrul scolar pentru a satisface nevoile copiilor. Sunt jucarii pentru dezoltarea motrica, pentru stimularea senzoriala, pentru descifrarea expresiilor faciale, jocuri ce ofera exercitii de sortare, grupare, recunoasterea culorilor, a formelor si a marimilor, puzzle-uri si multe altele.

Despre Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva din Alexandria:
Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva este o scoala speciala ce functioneaza in municipiul Alexandria din anul 1953. Echipa de profesori din scoala este pregatita profesional sa ofere asistenta si sprijin copiilor/tinerilor cu varste cuprinse intre 4-20 ani cu deficienta mintala, grad moderat si sever si polihandicap. In anul scolar 2009/2010 sunt inscrisi 132 elevi cuprinsi intr-un numar de 18 clase (de la grupa pregatitoare la Scoala de Arte si Meserii).
Date de contact:
Director Rodica Martin
Coordonator proiect: Luminita Iordanoaia
Adresa: Alexandria, Str. Libertatii, Nr. 1 bis, Cod postal 140009, Judetul Teleorman

Despre CMU:
Centrul Medical Unirea este un nume ce se afla pe piata romaneasca a serviciilor medicale inca din anul 1995. Inceputul a fost un cabinet de cardiologie intr-un apartament in Piata Unirii, iar astazi numarul de clinici CMU a depasit numarul de 110; iar aboamentele medicale acopera servicii precum: medicina muncii, medicina de familie, medicina primara, servicii pre-spitalicesti, tratamente in ambulatoriu, sisteme de urgenta si spitalizare.
Date de contact:
Marketing Executive MARIANA CHETRARI
E-mail: mariana.chetrari@cmu.ro

Despre Jucariidinlemn.com:
Magazin virtual de cadouri si jucarii din lemn pentru copiii intre 6 luni si 10 ani. Site-ul cuprinde categorii diverse de jucarii: pentru camera copilului, jocuri educationale, instrumente muzicale, masinute, trenulete, avioane, casute pentru papusi, puzzle, bijuterii din lemn si accesorii, dar si biciclete, triciclete, masinute pentru cei mici. Aceste jucarii sunt realizate din lemn, plus, bumbac sau cauciuc natural – viu colorate, non-toxice si biodegradabile.

Persoana de contact: Mihaita Costin Stanciu
Telefon: 0371 060 552
contact@jucariidinlemn.com
http://www.jucariidinlemn.com