Ultimile inscrieri la cursul Manager Proiect, autorizat CNFPA – 03-12 februarie 2011, Iasi

DAL Consulting, firma de consultanta cu o experienta de 8 ani in managementul proiectelor, organizeaza in perioada 03-12 februarie 2011, la Iasi, cursul de “Manager Proiect” autorizat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Inscrierile se pot face pana la data de 02 februarie 2011.

Cui se adreseaza
Tuturor celor care doresc sa isi dezvolte competente sau care sunt deja implicati in conceperea, planificarea si managementul proiectelor, indiferent de sursa de finantare.
Cursul se adreseaza reprezentantilor din:
-  IMM-uri

-  ONG-uri
-  Institutii publice
-  Orice alte persoane fizice ce doresc sa devina specialisti in managementul de proiect sau care doresc sa obtina diploma de “Manager Proiect”, certificata CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor).

Programul cursului
-  Sesiune teoretica 1:      03 – 05  februarie
-  Sesiune teoretica 2:      11 – 12 februarie
-  Asistenta si suport real in vederea pregatirii examenului:   14 – 18 februarie
-  Examen final de certificare:                                              19 februarie
Modulele teoretice se vor desfasura ̨ntre orele 9.00 Р17.00. Durata cursului va fi de 72 de ore, din care 32 de pregatire teoretica si 40 de pregatire practica.
Examenul final consta in sustinerea unei probe scrise si prezentarea proiectului de absolvire realizat in urma cursului.  Comisia de examinare va fi formata din reprezentanţii DAL Consulting şi reprezentanţi ai autoritătii de certificare, CNFPA. Cursul este destinat persoanelor cu studii superioare finalizate sau in curs. Pentru  a participa la examen si a putea obtine certificatul CNFPA este obligatorie prezenta la minim 4 din cele 5 zile ale cursului precum si realizarea aplicatiei practice (proiectul de absolvire).

Obiectivul cursului
La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta abilitati practice de elaborare, planificare si implementare cu succes a proiectelor in care vor fi implicati, conform ocupatiei de Manager Proiect (cod COR 241919).

Tematica cursului
Cursul este structurat pe urmatoarele sectiuni:
-  Introducere in managementul proiectelor;
-  Conceptia proiectului;
-  Planificarea si fezabilitatea proiectului:
-  Formarea şi conducerea echipei de proiect
-  Execuţia proiectului
-  Managementul riscului
-  Monitorizare si evaluare

Metoda de training

Cursul are un pronuntat caracter interactiv si aplicativ. Aplicatiile practice vor fi focusate pe  intocmirea si gestionarea proiectelor cu finantare europeana si vor avea in vedere pregatirea proiectului de absolvire. De asemenea, studiile de caz  se vor baza pe proiecte reale derulate de traineri.

Beneficiile participarii
Dupa incheierea programului de pregatire, cursantii vor fi capabili sa:
-  organizeze mai bine proiectele in care vor participa sau le vor coordona;
-  cunoasca mecanismele specifice ariilor de expertiza fundamentale din domeniul managementului proiectelor;
-  aplice metodele si tehnicile managementului modern al proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
-  aplice instrumentele utilizate in managementul proiectelor in activitatile curente ale organizatiei;
-  creasca eficienta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Termen limita de inscriere: 02 februarie 2011.

Taxa de participare: 1.050 lei (scutit de TVA), ce include: plata lectori, inchiriere sala curs, materialele de curs (suport de curs, anexele), pauzele de cafea si lunch, taxa de examinare si de eliberare a certificatului de absolvire.
Oferte Speciale:
-  reducere de 10% pentru fiecare persoana suplimentara din cadrul aceleasi organizatii;
-  o sesiune de consiliere gratuita cu specialistii DAL Consulting pentru identificarea surselor optime de finantare, conform specificului fiecarei organizatii.

Inscriere
Pentru a va asigura un loc la acest curs, va rugam sa trimiteti formularul de inscriere la adresa de e-mail office@dalconsulting.ro sau la numarul de fax 0232/21.80.50. Formularul de inscriere il puteti descarca de pe site-ul nostru, sau il puteti solicita telefonic, la numarul 0232/25.44.66.
Validarea inscrierii se va face dupa primirea pe fax sau pe email a confirmarii platii conform  facturii ce va fi trimisa dupa primirea formularului de inscriere.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

Date de contact:
Cristina Opariuc
Coordonator cursuri
Telefon: 0726/108.122
E-mail: cristina.opariuc@dalconsulting.ro Această adresă e-mail este protejată împotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Web-site: www.dalconsulting.ro

Compania DAL Consulting este specializata in consultanta in managementul proiectelor cu finantare europeana, marketing si management general. In 8 ani de activitate in domeniul consultan?ei, firma  a finalizat peste 100 de proiecte pentru clientii s?i si a dezvoltat parteneriate strategice cu firme si organizatii nationale si internationale.
Din 2005, compania DAL Consulting este membru cu certificat de atestare AMCOR (Asociatia Profesionala a Firmelor de Consultanta si Training in Management din Romania), fapt ce garanteaza capacitatea firmei de a oferi cursuri si servicii de consultanta profesionale.