Ultimele Noutati de la Crestron! Controlul Casei Tale la un iPhone Distanta!

SAV Integrated Systems aduce in prim plan ultimele noutati in domeniul automatizarii si sistemelor de control propuse de catre Crestron!

Crestron Mobile Pro®
Imagineaza-ti ca iti folosesti iPhone®-ul ca telecomanda pentru sistemul multimedia sau pentru a controla toate luminile din casa. Crestron Mobile Pro ofera o interfata touchpanel Crestron cu aspect profesional chiar pe popularul Apple® iPhone sau iPod Touch®, activand o serie de capabilitati de control customizabile.
Crestron Mobile Pro transmite informatiile direct sistemului de control fara a fi nevoie de alte software-uri sau servere externe. Cu o simpla apasare pe ecran se poate ajusta volumul, selecta filmul, muzica sau postul TV, nivelul de iluminare al camerei sau chiar temperatura. Folosind reteaua Wi-Fi locala sau 3G si EDGE, controlul total este la degetele tale.
Controlati locatii multiple cum ar fi: resedinta, casa de vacanta si biroul dintr-o singura interfata grafica intuitiva ce ofera statusul in timp real al temperaturii din camera, nivelului de lumina, pozitiei umbrei, volumului si al datelor media inclusiv album, melodie si artist.
Locatiile noi se pot adauga usor, deschizand pagina „Connections” de pe iPhone iar butoanele customizate, graficele si textul dinamic pot fi adaugate de catre instalator. Update-urile sau schimbarile din cadrul programului de control sunt trimise automat catre iPhone cand Crestron Mobile Pro este lansat.
Cu o galerie mare de gadget-uri ce le ofera Crestron Mobile Pro poti avea in palma controlul mobil complet.

CAPTURE-HD
Sistemul de captura HD de la Crestron raspunde apelului pentru o solutie destinata conferintelor si prelegerilor, usor de instalat astfel incat o intreaga facultate sa o poata folosi, cu preturi reduse pentru a fi utilizata la scara larga in campusuri de orice marime sau in corporatii. Capture HD ofera o solutie simpla si eficienta end-to-end pentru inregistrarea, post-procesarea, distribuirea on-line, si vizionarea de la distanta pentru prezentari sau materiale de curs. Indeajuns deflexibil pentru a se potrivi cerintelor oricarui flux informational fie ca este vorba de liceu, universitate sau companie, Capture HD conduce procesul educational catre o eficienta sporita si catre utilizarea resurselor la un randament ridicat si la cel mai bun raport calitate/costuri.
Capture HD ofera o solutie foarte simpla si facila pentru inregistrarea prelegerilor din clase si a prezentarilor AV. Chiar daca este instalat singur sau in reteaua institutiei, Capture HD poate fi integrat usor in clase, amfiteatre, laboratoare sau sali de conferinta. Acesta permite instructorilor sa predea si sa prezinte folosind dupa cum doresc resurse multimedia inclusiv filme HD, computere sau table de scris. Fara a fi nevoie de un instructaj special, Capture HD inregistreaza prezentarea completa in HD 1080p si o salveaza in format de inalta calitate H.264 pe un stick USB sau pe un server in retea.

Backboxes/ Doze de Perete

Universal compatibile, dozelede perete de la Crestron asigura reducerea timpului de instalare prin fiabilitate crescuta si adaptabilitate la o gama larga de dispozitive, inclusiv noul Crestron in-wall iPad docs si Excite 5.25″ si 6.5″ in-wall boxe.
Noile Backboxes au fost create pentru folosire in scopuri multiple si reprezinta o solutie ce poate fi folosita dincolo de granita, in orice teritoriu.
Mai mult, daca un end-user si-a instalat o tastatura si doreste sa o upgradeze la ultimul model de touch screen Crestron, schimbarea se face fara efort cu ajutorul noilor backboxes, nefiind necesara nicio munca suplimentara.

Cele doua noi modele: BBI-UNIV-A si BBI-UNIV-B sosesc in doua marimi pentru a fi compatibile cu produsele din gama Crestron; proiectarea de case inteligente asigura o fixare stabila si sigura.

Specificatiile de instalare necesita o montare in interiorul peretelui; dupa ce s-a realizat cablarea, carcasa poate fi fixata in perete iar dupa realizarea acestei etape, echipamentul (touch screen, Ipad etc.) se prinde in cleme si poate fi asigurat cu suruburi in fibra minerala.

SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei se numara Vodafone Romania, Willbrook, Elmec Romania, Intersport, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Rosegur Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
www.sav-integrated.ro
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122