Ultimele inovatii in materie de aparatura medicala

aparatura medicalaDomeniul medical este in ultima perioada mediul in care se simte cel mai mare impact al tehnologiei. Eficienta, rapiditatea si eliminarea erorilor umane sunt doar cateva din motivele pentru care acum cele mai multe echipamente medicale sunt dotate cu softuri care analizeaza probele mult mai eficient.

Aparatura medicala de analiza

Acesta categorie de aparatura medicala de analiza este exemplificata perfect prin intermediul analizoarelor. Acestea sunt aparatele medicale prin intermediul carora pot fi analizate diferite probe in functie de specificul analizorului. Mai exact, gama de analizoare este una care are referinte in zona de hematologie, imunologie sau chiar biochimie.

Din punct de vedere al tehnologiei aplicate in aceste analizoare, produsele sunt capabile acum sa analizeze probele in mai putin de 1 minut, timp in care sunt identificati in medie, peste 50 de parametrii.

Ecografele sau radiografele sunt si ele produse care fac parte din categoria de aparatura medicala de analiza.

In cazul ecografelor, inovatiile tehnologice sunt exemplificate printr-o frecventa mult mai mare pe care o emite sonda ecografului, cu o putere care poate sa ajunga la aproximativ 20.000 Hz. Acesta frecventa ridicata ajuta in analizarea mult mai detaliata a tesuturilor si in oferirea unor imagini cu un contrast sporit, care ajuta doctorul specialist in procesul de tratare al pacientilor.

Radiograful este un aparat medical cunoscut ca fiind unul invaziv, care este utilizat doar la necesitate, prin recomandarea unui doctor specialist. Radiatiile X sunt motivul pentru care radiograful dauneaza corpului uman. In cazul produselor noi aparute in piata si care dispun de tehnologii de ultima generatie, radiatiile X sunt cu pana la 10 ori diminuate si astfel radiografia devine o tehnica care poate fi repetata, fara a afecta intr-un mod semnificativ corpul uman.

Firme care distribuie aparatura medicala de ultima generatie

Analizand piata distribuitorilor de aparatura medicala, am indentificat cateva firme care au in portofoliu doar echipamente de ultima generatie, puternic tehnologizate.

In acest sens, toate produsele enumerate mai sus, le putem intalnii la firma de aparatura medicala Proton, din Bucuresti. Acesta este un distribuitor renumit in acesta piata, care are o activitate de peste 10 ani in domeniu si care aduce mereu in prim plan aparatura medicala apreciata la nivel mondial.