Ultimele detalii ale concertului Iron Butterfly

Dupa 44 de ani de la lansare, acordurile psihedelice ale celebrei „In-A-Gadda-Da-Vida” se vor auzi live pe scena Hard Rock Cafe Bucuresti, peste numai patru zile, respectiv DUMINICA, 19 februarie.
IRON BUTTERFLY, trupa ramasa in istoria muzicii drept prima formatie din lume care a castigat „Discul de Platina”, vine pentru prima data la Bucuresti, in cadrul turneului european ce include o serie de 23 de concerte, in 11 tari.
Pentru ca accesul la eveniment să se desfasoare fără incidente neplacute, Stay Metal Forever!, transmite publicului regulile ce trebuie respectate pe toata perioada evenimentului:
Intrare:
Participantii la acest eveniment sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila.
Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea biletelor sau a bratarilor (bratarile se primesc la intrarea in locatie) aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.
Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului in prezenta unui insotitor legal.
Reguli de acces:
Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00.
Este interzis accesul cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente;
– orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice);
– sticle, spray-uri;
– substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
– conserve sau alte produse alimentare;
– artificii, bannere susÅ£inute de beÅ£e;
– animale;
Este interzis accesul cu aparate foto / video profesionale cu exceptia reprezentantilor media.

Este interzisa, pe perioada evenimentului, utilzarea blitz-ului sau a oricarei surse de lumina puternica.
Va reamintim:
Dupa achizitionarea biletelor din categoria I si VIP, va rugam sa sunati la 021 206 6261 pentru a va rezerva locuri la mese.
Bilete
Bilete: Hard Rock Cafe; www.biletoo.ro, www.myticket.ro , www.ticketpoint.ro , www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Diverta si Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoria si Palatul National al Copiilor.

Va multumim anticipat pentru suportul acordat la realizarea tuturor concertelor!
Ne vedem la concert!

Stay Metal Forever!