Ultimele 4 zile de inscriere la trainingul „Formare de Formatori”, training autorizat CNFPA, Mai-Iunie 2009, Bucuresti

In vremuri de criza investeste in tine! Iti doresti sa fii un bun formator? Sa stii cum sa analizezi corect nevoile grupului tinta si sa elaborezi un plan de activitati in functie de nevoile de invatare? Vrei sa te formezi ca trainer alaturi de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu si la randul tau sa poti forma competente?

Institutul Roman de Training are placerea de a te invita sa participi la o noua sesiune “Formare de Formatori”, training autorizat CNFPA!

Cand anume?
In perioada mai-iunie 2009, pe parcursul a 4 module desfasurate astfel:
Modulul I – Modul teoretic: 6-9 mai (09:00 – 16:30)
Modulul II – Modul teoretic: 20-23 mai (09:00 – 16:30)
Modulul III – Modul de lucru si studiu individual: 25-29 mai
Modulul IV – Examen final: 20 iunie

Unde vor avea loc sesiunile de training? La sediul nostru din Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti.

De ce IRT? Pentru ca la noi cantitatea este egala cu calitatea. Mai mult, te lasam sa te convingi singur citind parerile fostilor participanti la traininguri intrand pe pagina www.irt.ro, sectiunea „Special IRT”.

In cadrul celor 2 module teoretice vei afla cum poti sa creezi un training de impact in domeniul specializarii tale, iti vom pune pe tava cunostintele si instrumentele de care ai nevoie si te vom invata cum sa utilizezi in interesul tau principiile invatarii la adulti. Mai mult, vei avea ocazia sa cunosti oameni interesanti cu propriile experiente de viata si vei putea interactiona, crea legaturi, te vei confrunta cu situatii reale in cadrul prezentarilor pe care le vei sustine si vei primi feed-back comportamental, invatand la randul tau cum sa evaluezi si sa oferi feed-back.Vei acumla cunostintele celor mai eficienti traineri si vei fi introdus in legislatia trainerilor din Romania.

Si pentru ca nu putem invata eficace doar citind despre ceva anume sau primind cantitati mari de informatie, modulul de lucru si studiu individual este special creat pentru a putea pune in aplicare cunostintele acumulate. Trainerii nostri iti vor acorda asistenta tehnica in elaborarea lucrarilor practice pe care le vei sustine apoi in cadrul examenului final. Pentru acest modul NU este necesara prezenta in sala de training.

Examenul va fi sustinut in fata unei Comisii formata din reprezentanti ai CNFPA si IRT si va consta in prezentarea aplicatiilor practice realizate in modulul anterior si in sustinerea unui test grila.
Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii si CNFPA.

Cine poate participa la trainingul “Formare de Formatori”?  Orice persoana dornica de cunoastere si dezvoltare personala si profesionala.

Taxa de participare este 2800 RON.
Si pentru ca stim ca nu ai intotdeauna toata suma de bani, o poti achita în doua transe egale.

Care sunt reducerile oferite?
• 10% – pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi institutie
• 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT
Reducerile se pot cumula.

Termenul limita de inscriere este: 1 mai.
Cum pot sa ma inscriu? Pentru inscrierea la acest training te rugam sa accesezi formularul online de pe pagina web: http://www.irt.ro/ro/, sectiunea “Calendar traininguri”.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email birou@irt.ro.Un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Behind every successful training there is a well-prepared trainer.

Institutul Roman de Training
Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067.