Ultimele 3 zile de inscriere la trainingul „Achizitii publice prin mijloace electronice”!

Institutul Roman de Training are placerea de a te invita sa participi la o noua sesiune „Achizitii publice prin mijloace electronice” pentru a putea beneficia din plin de SEAP!

In ce data va avea loc trainingul? In data de 3 aprilie 2009.

Unde vor avea loc sesiunile de training? La sediul IRT din Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti.

Carei categorii de public ne adresam? Trainingul este adresat atat specialistilor in achizitii publice din cadrul autoritatilor contractante, cu atributii de serviciu legate de operarea in SEAP, cat si reprezentantilor potentialilor ofertanti care doresc sa raspundă mai bine solicitarilor autoritatilor contractante, prin proceduri de achizitii publice derulate prin mijloace electronice.

Ce teme va abordat acest training? Mai jos iti prezentam cateva puncte importante din tematica:

•Planificarea pentru utilizarea eficientă a SEAP;
•Optimizarea gestionarii contului din SEAP;
•Catalogul electronic si derularea cumpararii directe prin SEAP;
•Cererea de oferte on-line;
•Licitatia deschisa şi restransa prin mijloace electronice;
•Licitatia electronica.

Cine va sustine sesiunile de training?
Trainingul va fi sustinut de Dl. Ion Georgescu, jurist cu experienta de peste 5 ani in domeniul achizitiilor publice, ca trainer si consultant. Dl. Ion Georgescu este formator acreditat CNFPA si formator in achizitii publice, in urma parcurgerii programului de formare in domeniu organizat de Ministerul Finanţelor. Din 2003, Ion a participat ca trainer si consultant in numeroase proiecte Phare, Banca Mondială, USAID in domeniul achiziiiilor publice. Este autor de ghiduri si manuale de training in achizitii publice si participant in grupuri de lucru pentru revizuirea legislatiei privind achizitiile publice precum si pentru lansarea serviciului CPV online. Ion este CMC (Certified Management Consultant) si membru fondator al Asociatiei Specialistilor in Achizitii Publice din Romania (ASAPRO).

Te intereseaza certificarea? La finalul trainingului fiecare participant va primi un Certificat recunoscut de ASAPRO (Asociatia Specilaistilor in achizitii publice din Romania)

Care este taxa de participare? Doar 475 RON.
Taxa include:
• livrarea trainingului
• materialele de training
• 3 pauze de cafea

Reduceri?
• 10% – pentru doua sau mai multe persoane inscrise de la aceeasi organizatie
• 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT

REDUCERILE SE POT CUMULA!

Termenul limita de inscriere? 27 martie.
Modalitate de inscriere? Pentru inscrierea la acest training te rugam sa accesezi formularul online de pe pagina web: http://www.irt.ro/ro/, sectiunea “Calendar traininguri”.

Pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la adresa de email birou@irt.ro.Un membru al echipei noastre iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Marele scop al educatiei este actiunea!
Institutul Roman de Training