Ultimele 3 zile de inscriere la cursurile gratuite din cadrul proiectului ”De la informatie la parteneriat”

Prima etapa de inscrieri pentru cursurile gratuite din cadrul proiectului “De la informatie la parteneriat” se apropie de sfarsit.
22 ianuarie este ultima zi in care membrii grupului tinta din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est se mai pot inscrie la cursurile care incep in data de 1 februarie 2010.

In fiecare dintre aceste regiuni se va desfasura un program de formare care include atat o componenta de formare in sistem e-learning cat si o componenta de training in sala de curs.

Tematica abordata pe parcursul programului de formare va acoperi patru arii principale: acces la informatiile de interes public, transparenta decizionala, politici publice, tehnici si instrumente de advocacy.

La finalul programului de formare participantii vor detine atitudinea, aptitudinile si cunostintele necesare pentru a utiliza instrumentele furnizate de legislatia transparentei decizionale si accesului la informatiile de interes public in scopul sustinerii si promovarii organizatiilor pe care le reprezinta.

Calendarul programului de formare pentru regiunea din care faceti parte il puteti afla accesand pagina www.transparenta.info, sectiunea Cursuri.

Grupul tinta caruia ne adresam in cadrul acestui proiect este format din:
– membri ai comitetelor sectoriale
– personal al asociatiilor fermierilor si meseriasilor
– personal al asociatiilor IMM-urilor
– personal al asociatiilor profesionale
– personal al camerelor de comert si industrie
– personal al membrilor pactelor regionale pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala
– personal al membrilor parteneriatelor locale
– personal al organizatiilor societatii civile
– personal al partenerilor sociali (sindicate si patronate)

Pentru a va inscrie aveti la dispozitie una din urmatoarele modalitati:
• ne puteti transmite un email la inscrieri@transparenta.info, sau
• puteti completa formularul online de inscriere, accesand www.transparenta.info/formare

Pentru orice informatii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, va sta la dispozitie la urmatoarele date de contact:
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858
Institutul Roman de Training
Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1, Sector 4, Bucuresti 040031

Proiectul „De la informatie la parteneriat” – Formare pentru intarirea capacitatii de monitorizare si participare la procesul decizional este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3. „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile”, Apelul de propuneri 41.

Logo FSE-RO