Ultimate EU Test Book – Cărți pentru testări EPSO

Din luna martie a anului trecut concursurile organizate de EPSO au căpătat un nou format, iar noile cărți pentru testări EU au fost revizuite pentru a se potrivi cu noul sistem. Astfel, cărțile explică exact cum funcționează sistemul și oferă sfaturi, exerciții, teste practice. Toate acestea sunt realizate de experți pentru a te ajuta să îți îmbunătațești cunoștințele pentru a avea rezultate bune în concursurile EPSO.

EPSO este abrevierea pentru  European Personnel Selection Office și testele de acest tip sunt utile pentru un job în cadrul instituțiilor Uniunii Europene. Primiți chiar sfaturi legate de calitățile și comportamentele pe care examinatorii urmăresc să le identifice la un candidat și care vă ajută să fiti operaționali din ziua unu de când începeți un job la Uniunea Europeană.

Puteți găsi toată seria acestui No. 1 Bestseller pentru teste EPSO pe Books-Express.ro. Acestea sunt relevante pentru toate profilurile: administratori, lingviști, specialiști, iar mai nou a fost lansată și EU Testbook Administrator, ce conține 400 de teste, prezintă studii de caz, interviuri structurate, prezentări, exerciții de grup, sfaturi.

Manualele scrise de Andras Baneth au avut mare succes în special în rândul tinerilor din România, care aspiră la o carieră în străinătate. La Books Express puteti gasi Ultimate EU Test Book 2010, Ultimate EU Test Book Assistant Edition 2011 și Ultimate EU Test Book Administrator Edition 2011.