Ultima batalie – Au mai ramas doar 9 zile

Ultima competiţia de paintball din acest an organizată de CityPaintball, se va desfasura sub denumirea “Ultima Batalie!” si va avea loc pe data de 19 decembrie în cadrul terenurilor de paintball CityPaintball din Sos. Straulesti 4-6.
Impuscaturi, atmosfera de cazarma, ciorba de fasole cu ciolan, vin fiert si focuri in butoaie de tabla.

Evenimentul desfasurat sub deviza „Incarcati arm’….FOC! Soldati atacam pana la epuizare si apoi atacam din nou” se adresează publicului larg si are la baza un concept inedit: acela de a trai si a simti army.
Participantii vor avea ocazia sa-si testeze calitatile de strateg si militar in lupta ce se va da pentru premiile finale, iar apoi vor beneficia de “norma de hrana servita la popota cazarmii”: ciorba de fasole cu ciolan afumat si vin fiert. Faptele de vitejie si strategiile folosite in batalie se vor impartasi la final in jurul focurilor facute in butoaie de tabla.

Echipele participante (trupele) vor fi impartite in grupe (divizii) si cea mai buna trupa din fiecare divizie va merge mai departe catre victoria finala. Trupele care vor ajunge in batalia finala vor fi medaliate pentru virtute si cutezanta cu vouchere in echipamente astfel: Locul I – vouchere in valoare totala de 1000 lei, Locul II – vouchere in valoare totala de 600 lei si Locul III – vouchere in valoare totala de 400 lei. Premiile sunt in valoare totala de 2000 lei.
Taxa de “intrare in razboi” este de 85 lei/pers si include: 100 de bile de paintball/pers/meci, echipament complet, 6 arbitri si norma de hrana.

“Pentru ca este ultima competitie pe care o organizam in acest an, am vrut sa realizam ceva cu totul special, sa oferim si altceva decat un simplu joc de paintball participantilor. Acestia au sansa nu numai de a se confrunta si impusca pe terenul de paintball, dar si de a socializa si de a se cunoaste astfel mai bine la un vin fiert in jurul focului si cu o ciorba de fasole in fata, in cel mai pur stil army, intr-o atmosfera de cazarma” a declarat Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball.

Înscrierile în competiţie se pot face pana la data de 16 decembrie, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul www.citypaintball.ro.
Competiţia se va desfăşura cu începere de la ora 9.00.

Detalii pe http://www.citypaintball.ro/citypaintball/ultima-batalie.html sau la Paul la telefon 0722 401 214 si mail paul@citypaintball.ro.