Uleiul de avocado: beneficii pentru piele, par si corp

Uleiul de avocado este un produs pe care fiecare dintre noi si l-ar dori, daca ar cunoaste toate beneficiile acestuia. Fiind cu totii foarte preocupati de felul in care aratam si de frumusetea tenului nostru, alegand sa achizitionam tot felul de cosmetice si produse de ingrijire personala.
Despre uleiul de avocado ati auzi pana acum? Cu siguranta! Daca nu l-ati folosit deja, este cazul s-o faceti. Si va spunem imediat si de ce. Pe scurt- uleiul de avocado este pur si simplu bun la toate, oferindu-ne ingrijirea completa de care avem nevoie.

Ce beneficii iti ofera uleiul de avocado

uleiul de avocado este pur si simplu bun la toateUleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-masliniu, avand o textura densa si o aroma dulce de nuca. Spre deosebire de multe alte produse din aceeasi gama, uleiul de avocado se absoarbe foarte usor in piele, castigand un plus la categoria confort. Fiind o sursa bogata in vitaminele A si D, uleiul de avocado ne ofera o hidratare a pielii in profunzime. De aceea, uleiul de avocado este recomandat tuturor tipurilor de piele, dar mai ales celei uscate, mature. Avand proprietati emoliente si de regenerare, uleiul de avocado aduce un aport de contributie foarte mare in tratarea problemelor de piele ca psoriazisul si eczema. De asemenea, compozitia bogata in sterolini a uleiului de avocado il face sa fie solutia perfecta pentru tratarea petelor de piele aparute odata cu inaintarea in varsta.

Pe langa beneficiile pentru piele, uleiul de avocado este foarte bun in tratamentele pentru par. Contine nutrienti necesari ca proteine, vitaminele A, D, E si B6, magneziu, cupru si fier, ceea ce ajuta la cresterea si hranirea parului nostru.

Nu in ultimul rand, uleiul de avocado se recomanda si pentru ingrijirea corpului. Uleiul de avocado este un bun balsam pentru corp, hranindu-ne pielea si redandu-i elasticitatea.

Unde gasesc uleiul de avocado?

Biovoice ne pune la dispozitie uleiul de avocado la un pret competitiv pe piata produselor bio.
Alege sa te bucuri de beneficiile uleiului de avocado impreuna cu Biovoice!