uCoz anunta lansarea variantei nationale a platformei in Polonia

Luni, 9 aprilie 2012 uCoz a lansat cea de-a 14 platforma nationala, in Polonia. Dupa succesul lansarii in Romania in iulie 2011, uCoz adauga in aceasta primavara uCoz.pl pe lista de variante nationale ale platformei care totalizeaza acum peste 1.200.000 de site-uri active in 14 limbi.

Incepand cu data de 9 aprilie 2012 sistemul uCoz este disponibil webdesign-erilor polonezi in limba nationala. uCoz gazduieste deja peste 4000 de pagini web poloneze pe domeniile ucoz.ru si ucoz.com si incepand de luna aceasta va oferi posibilitatea crearii si gazduirii gratuite de website-uri pe domenii ucoz.pl. Extinderea pe piata poloneza reprezinta inca un pas in realizarea misiunii companiei, aceea de a oferi tuturor posibilitatea de a crea o pagina web intr-un mod simplu si gratuit, indiferent de nivelul abilitatilor tehnice si cunostintele de limba engleza.

Lansarea pe piata poloneza urmeaza dupa succesul lansarii in Romania din iulie 2011 a platformei in limba romana, uCoz.ro, care gazduieste in acest moment peste 16.000 de pagini web romanesti. In prezent, uCoz Servicii Web cuprinde peste 120 milioane de accesari, 1.200.000 de site-uri active in 14 limbi, peste 100 de milioane de accesari, uptime de 99% si are la activ peste 6 ani de experienta la nivel global.

uCoz este un creator de pagini web gratuite (blog-uri, forum-uri, site-uri de prezentare, etc.) adresat atat utilizatorilor nefamiliarizati cu limbajele de programare cat si celor avansati punand la dispozitie celor dintai un Constructor foarte usor de folosit si celei de-a doua categorii posibilitatea de a personaliza site-ul dupa bunul plac folosind cunostintele de html/css. Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 14 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua.