uCoz anunta catigatorii concursului “Cel mai bun website uCoz”

Pe data de 23 aprilie 2012 uCoz.ro a anuntat castigatorii concursului “Cel mai bun website uCoz”. Concursul s-a desfasurat in perioada 10 – 22 aprilie si face parte din strategia uCoz de sprijinire si stimulare a web designerilor din Romania.

Duminica 22 aprilie 2012 s-a incheiat etapa a doua a concursului “Cel mai bun website uCoz”. La concurs au participat site-urile realizate pe platforma uCoz.ro care au indeplinit cerintele de functionalitate si profil. Concursul s-a desfasurat in doua etape : 10-15 aprilie 2012, inscrierea site-urilor si evaluarea de catre echipa uCoz si 16 – 22 aprilie 2012, votarea site-urilor finaliste de catre public.

Publicul a votat drept site-uri castigatoare:

Pe locul 1: fifastars.net – pagina web ce reuneste o comunitate activa de gameri, pasionati de jocul FIFA si fotbal in general;

Pe locul 2: jocuri.ucoz.ro – website cu noutati din lumea jocurilor, trailere si prezentari ale ultimelor jocuri lansate pe piata precum si informatii utile despre instalarea si utilizarea jocurilor;

Pe locul 3: proiectemobila.ucoz.com -  site de prezentare  din domeniul amenajarilor interioare si mobilierului cu sectiune de prezentare produse, articole si informatii utile, forum si director cu firme de profil.

Printre site-urile participante s-au mai numarat si http://thefree3dmodels.com, http://moldinit.com si http://www.legislatiecfr.eu. Concursul se inscrie in strategia platformei uCoz de sprijinire si stimulare a webdesigner-ilor din Romania alaturi de initiativele permanente de dezvoltare si adaptare a platformei la cerintele pietei romanesti. uCoz s-a lansat in Romania in iulie 2011 inregistrand in prezent peste 15000 de website-uri active care au inregistrat in ultimele 6 luni o medie lunara de peste 16 milioane de afisari si 1.5 milioane de vizitatori. Luna aceasta sistemul uCoz a marcat lansarea localizarii in limba poloneza sub domeniul uCoz.pl si pregateste in continuare adaugarea de noi functionalitati de ordin tehnic care sa faciliteze activitatea utilizarilor uCoz (modul video, etc.).

Despre uCoz Media

uCoz este un creator de pagini web gratuite (blog-uri, forum-uri, site-uri de prezentare, etc.), adresat atat utilizatorilor nefamiliarizati cu limbajele de programare cat si celor avansati punand la dispozitie celor dintai un Constructor foarte usor de folosit si celei de-a doua categorii posibilitatea de a personaliza site-ul dupa bunul plac folosind cunostintele de html/css/php/js. Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 14 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua.