UBISOFT anunta lansarea oficiala al Splinter Cell Conviction in Romania

UBISOFT® ŞI GAMEX TV®
ANUNŢĂ LANSAREA OFICIALĂ ÎN ROMÂNIA A JOCULUI
TOM CLANCY’S
SPLINTER CELL CONVICTION

BucureÅŸti, România – 20 aprilie 2010 – Ubisoft® anunţă lansarea oficială în România a jocului Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction, pentru PC ÅŸi Xbox 360. Ca dată de lansare a fost aleasă data de lansare internaÅ£ională a versiunii de PC, 30 aprilie 2010, iar ca locaÅ£ie a fost ales strategic amplasatul club The Week.

Lansarea mult aşteptatului joc va fi o premieră naţională din mai multe puncte de vedere. Va fi primul eveniment festiv şi primul joc care se vor bucura de o pagină web dedicată: http://conviction.gamextv.ro. Pe această pagină veţi găsi trailere, dev diaries, interviuri cu personalităţi importante ale gamingului românesc, alături de alte materiale exclusive şi un concurs cu premii tentante. Site-ul http://conviction.gamextv.ro va fi lansat în ultima parte a zilei de mâine, miercuri, 21 aprilie 2010.

De asemenea, acest eveniment va fi prima lansare de joc din România care va fi transmisă în direct pe adresa http://conviction.gamextv.ro. Acest lucru va fi apreciat în mod special de cei care, din diferite motive, nu reuşesc să ajungă la lansare. Această primă transmisie se doreşte a fi un test, urmând ca şi viitoarele lansări Ubisoft să beneficieze de transmisii live.

În cadrul lansării, în afară de posibilitatea de a încerca jocul atât pe Xbox 360, cât şi pe PC, jucătorii vor putea participa şi la un concurs, organizat pe PC-uri ultraperformante oferite de Gigabyte. Regulamentul concursului multiplayer, condiţiile de participare şi regulamentul detaliat vor fi prezentate pe site-ul http://conviction.gamextv.ro şi la faţa locului. Tot pe site-ul anterior menţionat veţi găsi şi lista exactă a premiilor (pentru moment putem spune doar că sunt cel puţin tentante şi se încadrează în trendul de premii valoroase oferite la lansările Assassin’s Creed II şi Avatar).

Cum lista surprizelor este mult mai lungă faţă de cele divulgate în comunicatul de faţă, vă invităm să participaţi la lansarea care va avea loc vineri, 30 aprilie 2010 începând cu orele 17:00 in clubul The Week situat la adresa Calea Floreasca, Nr 167bis (lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu). Pentru a descoperi mai multe detalii despre inovaţiile aduse de joc şi despre surprizele pregătite vizitaţi în mod regulat pagina de web http://conviction.gamextv.ro.

Despre Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction
În cadrul unei anchete menite să elucideze moartea fiicei sale, fostul agent Sam Fisher descoperă că a fost trădat de organizaţia din care a făcut parte, The Third Echelon. Devenind un renegat, Fisher Fisher începe o cursă contra cronometru pentru a opri un complot terorist care ameninţă viaţa a milioane de oameni. Planificat să apară exclusiv pentru Xbox 360 şi pentru PC, Tom Clancy’s Splinter Cell este noul episod al seriei Splinter Cell, vândut în mai multe milioane de exemplare în întreaga lume, fiind una dintre cele mai populare francize ale platformei Xbox 360.

Despre Tom Clancy
Cu peste 80 de milioane de cărţi vândute, Tom Clancy se numără printre cei mai apreciaţi autori din întreaga lume. Opera sa include romane fictive precum The Hunt for Red October, Clear and Present Danger, The Sum of All Fears, Rainbow Six, Red Rabbit, şi The Teeth of the Tiger. De asemenea, Clancy este autorul mai multor opere non-fictive despre diferite tipuri de armament şi de strategie militară. Patru dintre cărţile scrise de el au fost deja adaptate în filme de cinema de mare succes.

Despre Ubisoft
Ubisoft este unul dintre cei mai importanți producători, publisheri și distribuitori de produse de divertisment interactive, la nivel mondial, care a crescut considerabil printr-o gamă de produse și parteneriate, diversificate și de calitate. Ubisoft are echipe de dezvoltare în 27 de țări și distribuie jocuri în 55 țări pretutindeni în lume. Obiectivul principal este realizarea de jocuri video de cea mai înaltă calitate, folosind tehnologii de ultimă oră. În anul fiscal 2008-09 Ubisoft a înregistrat o cifră de vânzări de 1056 milioane de euro. Pentru mai multe detalii vizitați www.ubisoftgroup.com.

Despre GameX TV
GameX TV a fost fondat de un grup de specialisti in media pasionati de jocurile video. In ultimii 15 ani, echipa din spatele GameX TV a colaborat si a lansat proiecte media pentru branduri ca: MTV, Pepsi, Snickers, M&Ms, Durex, Dacia, KissTV, Orange sau Wrigley. GameX este un proiect pentru noua generatie unde chiar audienta este mesajul. Pentru mai multe informatii accesati siteul www.gamextv.ro.

©2010 Ubisoft Entertainment. Tom Clancy’s, Splinter Cell, Splinter Cell Conviction, Sam Fisher, Soldier icon, Ubisoft şi sigla Ubisoft sunt mărci comerciale ale Ubisoft Entertainment in the U.S. în SUA şi/sau alte ţări. Microsoft Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE şi sigla Xbox sunt mărci comerciale ale grupului de companii Microsoft şi sunt folosite sub licenţă de la Microsoft.