Twittlink.com promovat de prestigioasa retea americana de new media TechCrunch

IT Assist lanseaza serviciul Twittlink.com care devine la scurt timp dupa lansare unul din putinele proiecte romanesti promovate de prestigioasa retea americana TechCrunch.com

Ce este Twittlink.com?
Este un nou serviciu gratuit oferit de IT Assist care ofera o serie de functionalitati legate de platforma Twitter. Twittlink.com este gandit la nivel global, suportand deja limba engleza, iar in viitorul apropiat se va extinde prin suportul pentru limba romana si alte 10 limbi de circulatie mondiala sau europeana. Twittlink.com ofera mai multe functionalitati dintre care cele mai notabile ar fi agregatorul de Twitter, clientul de Twitter sau Butonul integrabil Retweet.

Twittlink se adreseaza unei comunitati largi, de la marele public care are posibilitatea sa citeasca topul pe categorii de informatii al celor mai importante mesaje de pe Twitter ale momentului, pana la posesorii de site-uri sau blog-uri care pot integra gratuit functionalitatile de client de Twitter sau butonul de retweet.

“Prin integrarea clientului de Twitter oferit de Twittlink.com, oricine poate sa construiasca o comunitate in jurul site-ului sau blogului sau folosindu-se de larga comunitate formata in jurul Tweeter.com. Respectand spiritul IT Assist de usurinta in utilizare si maxim impact in valoarea adaugata, integrarea acestui widget este extrem de simpla si dureaza maxim 5 minute pentru un non-specialist. Acelasi impact cu minim efort il ofera si butonul de retweet.” declara Mircea Mitu Director Tehnic IT Assist. “Clientul de Twitter prezinta caracteristici cu caracter de unicitate si premiera absoluta la nivel mondial. Gradul de dezvoltare tehnologica precum si inovatia au fost cele care i-au convins pe specialistii americani ca acesta este un proiect ce merita sa fie luat in calcul pe viitor, un potential succes romanesc.” continua Mitu.

Tehnologia dezvoltata de IT Assist, in parteneriat cu un grup de specialisti romani, este cu adevarat inovativa, fiind bazata pe un motor de cautare lingvistica capabil sa identifice cuvinte cheie si sinonime in contextul unei fraze si sa faca o analiza semantica a textului. Pentru simplificare putem spune ca metoda de cautare si sortare pe categorii a continutului este oarecum similara cu cele folosite de motoarele de cautare gen Google. Marius Militaru, Director de Marketing si Vanzari la IT Assist declara: “Pe baza acestui motor tehnologic dezvoltat de specialistii nostri veti vedea in curand si alte servicii unice pe piata romaneasca sau chiar la nivel mondial. IT Assist este hotarat sa-si urmeze misiunea prin punerea inaltei tehnologii in slujba dezvoltarii de valoare adaugata pentru clientii si utilizatorii serviciilor sale”.

Twittlink.com proceseaza in fiecare zi intre 10 si 30 de milioane de mesaje si linkuri ale utilizatorilor de Twitter reusind sa identifice cele mai importante subiecte si sa le sorteze dupa categoriile din care apartin. Analizarea continutului mesajelor nu se opreste la mesajul de pe twitter, ci prin urmarirea link-urilor incluse se face o analiza completa a informatiilor publicate.

“Speram ca in scurt timp IT Assist sa-si castige reputatia de leader tehnologic in segmentul firmelor de IT romanesti prin superioritatea tehnologiilor folosite si dezvoltate de specialistii nostri” incheie Militaru.

Pentru a acessa stirea despre Twittlink pe site-ul TechCrunch click aici.

Despre IT Assist
Misiunea IT Assist este de a crea eficienta si valoare pentru clientii sai, intr-un strans parteneriat, prin oferirea de solutii si servicii IT la un nivel superior, create prin pasiunea si dedicatia pentru tehnologie avansata, inovatie si excelenta operationala.
IT Assist este furnizorul de servicii IT preferat atat de companiile ce aleg sa externalizeze complet departamentul IT, cat si de marile companii pentru care furnizeaza servicii sau solutii de inalta specializare precum si implementare de solutii IT in regim de “managed services”.

Pentru mai multe informatii despre IT Assist, nu ezitati sa ne contactati!

Marius Militaru
Director Marketing si Vanzari
0721.335.093
www.itassist.ro