Turneul International de Baschet in Fotoliu Rulant ‚Return Cup‘ Budapesta

Un suporter adevarat e oriunde, cu placere…

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, va sustine inca o data baschetul in fotoliu rulant si va  face posibila deplasarea echipei ASP Oradea la Turneul International ‚Return Cup‘ de la Budapesta, Ungaria, in perioada 11 – 13 noiembrie 2011.

La startul competitiei vor lua parte echipe din Ungaria, Cehia, Romania si Austria. Romania va fi reprezentata de ASP Oradea, singura echipa de baschet in fotoliu rulant din Romania care participa constant la competitii internationale de baschet in fotoliu rulant.

Este unul dintre cele mai puternice turnee internationale la care echipa din Oradea va participa, avand in vedere echipele care vor participa la acest regal baschetbalistic din capitala Ungariei.

 

La editia din acest an a turneului, vor participa echipele:

Torekves Budapesta (Ungaria), Hobit Brno (Cehia), ASP Oradea (Romania) si Conveen Sitting Bulls (Austria).

 

ASP Oradea va avea, pentru deplasarea la turneul de la Budapesta, in componenta echipei si jucatori straini, trei jucatori polonezi si un jucator nigerian, fiind o premiera pentru baschetul in fotoliu rulant din Romania!

Era necesara intarirea lotului cu jucatori cu experienta competitionala, avand in vedere nivelul la care se va juca in competitia de la Budapesta.

 

Componenta echipei ASP Oradea:

Mircea Onita, Constantin Bracon, Camelia Dijmarescu, Cristian Paul Cartis, Daniel Skop, Grzegorz Kozlik, Krzysztof Wloka si Audu Mohammed.  Antrenor: Wojciech Szelest.

 

FAN Courier, companie romaneasca cu capital integral privat, este de mai multi ani unul dintre principalii sustinători ai acestui sport si ai echipei de baschet ASP Oradea. 

Meciurile de baschet din cadrul turneului sunt programate sa se desfasoare in sala Centrului Sportiv Torekves SE Parasport din Budapesta.

ASP Oradea va disputa trei meciuri, dupa urmatorul program:

 

sambata 12 noiembrie

     Sitting Bulls – ASP Oradea

     ASP Oradea – Torekves

 

duminica 13 noiembrie

     Hobit Brno – ASP Oradea