Tur(neu) de forta pentru traducatorii Babylon Consult

Dupa un roadshow alaturi de Royal Canin, Echipa Babylon Consult se opreste saptamana viitoare la Sibiu, unde participa la Festivalul de Film Documentar Astra 2009.

Sanda Watt

PR Representative
Babylon Consult – Translation Services
3 Intrarea Undiței St., RO-014113 Bucharest
M: +40 725 912 543
T: +40 21 232 85 16

In calitate de partener Astra Film Sibiu, echipa Babylon Consult s-a delectat luna aceasta cu traducerea sinopsisurilor la filmele care vor rula in cadrul Festivalului de Film Documentar Astra 2009, portrete de regizori si prezentarea sectiunilor. Acum, interpretii Babylon Consult asteapta cu nerabdare inceperea Festivalului, la care vor fi prezenti, pentru a pune la dispozitia organizatorilor cele mai profesioniste servicii de interpretariat.

Pana atunci, interpretii Babylon Consult s-au alturat echipei Royal Canin in roadshow-ul cu traseul Cluj – Bucuresti, in care specialisti in nutritie si medicina veterinara invitati de Royal Canin vor vorbi medicilor veterinari din Romania despre obezitatea felina sau canina si modalitatile prin care sa ne mentinem micii prieteni in cea mai buna forma.

Din programul incarcat al lunii octombrie, echipa Babylon Consult se mai mandreste cu serviciile de traducere simultana asigurate in cadrul urmatoarelor evenimente:

Conferinta Anuala de Coaching – organizata de Business Edu, pe 6 octombrie;

Prima Conferinta Internationala din Romania dedicata Managementului Bolilor Cronice, care a avut loc la Palatul Parlamentului, in perioada 7-8 octombrie, organizata de Tarus Media;

Congresul si Consiliul general cu tema „Femeile si criza economica: noi oportunitati sau un recul” organizat la Palatul Parlamentului de Organizatia de Femei a Partidului Popular European intre 9 si 10 octombrie.