Tur virtual apartamente CazareClujIeftina.ro

Pentru cei care cauta cazare in Cluj, CazareClujIeftina.ro ofera prin intermediul site-ul sau tururi virtuale ale apartamentelor puse la dispozitie. Persoanele interesate pot astfel “naviga” prin interiorul apartamentului ales inainte de a lua o decizie.

Chiar daca turul este virtual, imaginile folosite sunt filmari reale si nealterate ale apartamentelor. Mai mult, site-ul CazareClujIeftina.ro este unic pe piata clujeana prin faptul ca permite clientilor sa aleaga vizionarea oricarui colt al apartamentelor printr-o simpla apasare de tasta sau miscare de mouse.

CazareClujIeftina.ro detine apartamente inchiriabile in regim hotelier, apartamente situate in 2 frumoase zone ale orasului: Zorilor si Marasti, in imediata apropiere de: Expo Transilvania, Iulius Mall, Gradina Botanica, Spitalul de Recuperare Cluj. Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi, apartamentele sunt complet utilate si mobilate, reprezentand o alegere buna pentru cei care cauta cazare ieftina Cluj in conditiile actuale de criza.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare Cluj in apartamente create de designer, in regim hotelier Cluj

Detalii pe http://www.cazareclujieftina.ro