Tu hotărăşti cât plăteşti pentru dezvoltarea ta

Pentru prima oara in Romania, Centrul MoreOfYou iti furnizeaza cursuri on-line create de experti, la doar 3,99 euro!

Credem ca dezvoltarea si evolutia personala reprezinta o resursa la care toata lumea ar trebui sa aiba acces, indiferent de cati bani ar dispune.

Asa cum dreptul la educatie este garantat tuturor prin Constitutie, oricine, in definitiv, are dreptul sa beneficieze de pe urma programelor de dezvoltare continua MoreOfYou.

Cursurile on-line se adreseaza publicului larg, profesionistilor din diverse domenii, mediilor corporatiste, elevilor, studentilor si pensionarilor cu buget restrans, dar motivati sa creeze o schimbare.

Domeniul vast al dezvoltarii personale este din acest moment, si in Romania, disponibil oricui. Dupa o lunga experienta pe piata internationala a training-ului, Centrul MoreOfYou a gasit formula optima pentru a te sprijini in evolutia ta, cu o investitie minima: cursuri online, la pretul stabilit de tine!

Am atras in acest proiect profesionisti din domeniul dezvoltarii personale si spirituale, psihologiei, neurostiintelor, artelor, literaturii, traineri si autori talentati care doresc sa iti impartaseasca din experienta si cunostintele lor vaste.

Asadar, iti vom pune la dispozitie mai multe categorii de cursuri on-line cu optiunea ca fiecare sa plateasca atat cat ii permite buzunarul. Indiferent de cat esti dispus sa platesti, vei primi acelasi curs si acelasi suport informational ca oricine altcineva.

Cursurile on-line vor fi impartite in trei categorii: dezvoltare personala, spiritualitate si cursuri recreative. Printre tematicile abordate se numara urmatoarele: citire rapida, tehnici avansate de invatare si memorare, planificarea carierei, inteligenta emotionala, vindecarea prin muzica, terapie prin scris, curs de meditatie, de echilibrare energetica, auto-hipnoza, etc.

Toate cursurile, indiferent de durata, volum sau autor se vor supune aceluiasi plan tarifar. Valoarea normala a unui astfel de curs ajunge si la 450 euro, insa MoreOfYou ofera aceeasi calitate la un pret accesibil oricarui buzunar.

Cu incredibila suma de 3,99 euro iti vei putea achizitiona orice program online care sa iti serveasca obiectivelor tale de crestere.

Filozofia noastra? Avem pur si simplu incredere ca oamenii sunt onesti si ca vor sprijini, dupa posibilitati, autorii cursurilor astfel incat schimbul realizat sa fie unul in armonie cu legile universale. In acest fel, darurile, de ambele parti, vor fi incomensurabile.

Speram ca veti aprecia aceasta abordare unica si ca va veti bucura in mod constient de schimbul realizat.

Cu drag,
Echipa MoreOfYou

MoreOfYou – Esti mai mult decat iti poti imagina
www.moreofyou.ro / +40 (757) 365 879

Cabinet MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/
Magazin online MoreOfYou – http://www.moreofyou.ro/shop/
MoreOfYou pe Facebook – http://www.facebook.com/MoreOfYou/
Newsletter MoreOfYou – http://tinyurl.com/NewsletterMoreOfYou