Tu esti viitorul Romaniei

In data de 2 – 4 octombrie a avut loc desfasurarea proiectului “Tu esti viitorul Romaniei”, proiect realizat de Asociatia Drumetii Montane in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret Gorj.

Scopul principal al proiectului a fost verificarea culturii generale a tinerilor din scolile gorjene.

Pana in prezent, membrii Asociatiei Drumetii Montane s-au deplasat in cateva licee gorjene unde au testat prin intrebari din diverse domenii cultura generala a elevilor. Rezultatele nu au fost pe masura asteptarilor organizatorilor, dar acestia au stimulat toti elevii ce au raspuns corect la inrebari, prin oferirea adhoc a unui premiu.

Asociatia Drumetii Montane isi propune sa continue acest proiect  si in anul 2012 sperand in obtinerea unor rezultate mult mai bune.

Asociatia Drumetii Montane este formata din tineri pasionati de munte, natura, eco-turism, protectia mediului, iar daca doriti sa faceti parte din echipa noastra ne puteti contacta via formularului de pe site-ul www.drumetiimontane.ro , unde totodata veti putea studia mai in detaliu activitatile noastre pe care le-am desfasurat pana in present.

In prezent Asociatia “Drumetii Montane” este sprijinita de agentii economici: Ch-Center Hosting, Vector di Sign, IntegrameOnline.ro.