Tu de ce ai folosi terapia cu ultrasunete?

Va confruntati cu probleme de tipul nodurilor celulitici? Aveti zone adipoase sau vergeturi? Va doriti o imbunatatire a elasticitatii si fermitatii pielii intr-un timp cat mai scurt? Nimic mai simplu. Opteaza pentru cateva sedinte cu ultrasunete. Vino la Fysiogand.

Unde se fac tratamente cu ultrasunete?

In mare parte, acestea sunt folosite de catre centrele SPA pentru rezolvarea problemelor faciale. Sunt folosite, mai ales, pentru ochi si pentru contur facial. De asemenea, sunt foarte frecvent utilizate in cazuri de lifting facial, depigmentare sau anticearcan.

Fysiogand te sfatuieste sa optezi pentru ultrasunete si in cazul subtierii zonelor afectate de celulita si vergeturi de pe coapse si fese. Se poate folosi si pe abdomen, picioare si brate pentru un aspect mai ferm al corpului.

ultrasunete

In trecut, tratamentul cu ultrasunete era folosit doar pentru recuperarea medicala. Ulterior, aceasta procedura s-a dezvoltat si in domeniul remodelarii corporale. De ce? Pentru a reda corpului acea tonifiere si elacticitate de care are nevoie pentru a avea un aspect perfect sanatos si ingrijit.

Afla cum actioneaza ultrasunetele?

Ei bine, aceste ultrasunete declanseaza niste micro-vibratii care nu pot fi vazute cu ochiul liber. Ele sparg acumularile de grasime care s-au calcificat in timp si tonifica pielea. Cu ajutorul unei viteze de peste un milion de unde pe secunda, grasimile respective sunt incalzite si distruse imediat.

Odata cu trecerea timpului, tehnologia a avansat. Aceasta terapia s-a transformat in exfoliere cu ultrasunete. Astfel, in procesul acestei operatiuni,  pielea este umezita cu ajutorul unei solutii deionizate. Dupa ce aceasta solutie este lasata sa actioneze, se indeparteaza foarte usor cu o spatula. Astfel, celulele moarte sunt inlaturate, lasand astfel, pielea curata si fina.

Un lucru foarte important de luat in vedere este ca terapia cu ultrasunete nu este recomandata oricarei persoane. Atat Fysiogand, cat si alte centre medicale interzic persoanelor care pezinta inflamatii cunate, boli cardiace grave ori boli de piele sa recurga la aceasta metoda. De altfel, nici celor care sufera de tulburari epileptice, spasmofilie ori varice foarte pronuntate nu le este permis tratamentul.

Efectele unei terapii cu ultrasunete:

  • In primul rand, ajuta in controlarea oxidarii celulare si la activarea fuctiilor melaninei de sub piele. Acest lucru ofera un efect de inalbire si eliminare a ridurilor;
  • In al doilea rand, contribuie la stimularea termica si acustica a micro-circulatiei sangvine;
  • De altfel, are rol de etompare a vergeturillor si de reducere a centimetrilor in plus;
  • Nu in ultimul rand, terapia cu ultrasunete elibereaza anumite toxine din celule vii si le transfera ulterior spre sistemul limfatic.

Nu te-ai convins? Vino la Fysiogand si discuta cu cei mai buni medici specialisti din oras. Intra pe site-ul Fysiogand pentru mai multe detalii.