Tu ce pasta de spalat pe maini folosesti la finalul zilei de lucru?

Atunci cand lucrezi in anumite domenii in care inevitabil te vei murdari pe maini destul de des si destul de mult – sa zicem ca lucrezi la un service auto, intr-o uzina sau, de ce nu, chiar la tine in gospodarie – trebuie sa ai la indemana si cele mai bune solutii de spalat, care sa fie capabile sa te ajute sa iti protejezi pielea cat mai bine, precum si care sa fie capabile sa scoata orice tip de murdarie.

Din fericire oferta pe care o avem la dispozitie este una atat de variata incat exista cate un produs pentru fiecare preferinta in parte, atat atunci cand ne referim la textura, la miros, ori chiar la PH-ul pe care le au acestea (aici se recomanda totusi indreptarea atentiei spre acele produse de spalat pe maini care au un PH identic cu cel al pielii umane).

Poti sa spui ca o anumita pasta de spalat pe maini este perfecta abia atunci cand aceasta te ajuta sa iti cureti chiar si mainile foarte murdare de unsoare, bitum, gudron, ulei, cerneala tipografica, vaselina, dar si multe alte astfel de exemple. Care este in opinia noastra cea mai buna pasta de curatat mainile? Este vorba de una care se poate gasi pe acest site si care este capabila sa ofere o eficienta foarte ridicata, fiind unul dintre acele produse foarte cremoase, ale carei proprietati ajuta, atat la curatare, cat si la emoliere.

Unul dintre marile avantaje pe care le are acesta este reprezentat de PH-ul sau, care este unul identic cu cel al pielii omului. De asemenea, la fabricarea acestuia nu au fost folositi deloc solventi ori alte tipuri de substante care pot produce efecte nedorite asupra pielii noastre. Cu siguranta ti-o recomandam si tie!