Trupa Amadeus merge pentru prezidentiale in Republica Dominicana.

Fetelor de la Amadeus li s-a propus sa sustina o formatiune politica dar nu din Romania ci din Republica Dominicana.

Trupa Amadeus a fost invitata de catre staff-ul Presedintelui dominican sa participe la campania electorala pentru alegerile prezidentiale 2012 din Republica Dominicana din luna mai.

Solicitarea a venit in urma concertului sustinut in cadrul evenimentului oficial organizat de catre Guvernul Romaniei la Grüne Woche Berlin 2012 unde anul acesta Romania a fost partenerul oficial al Germaniei. Cu aceasta ocazie trupa Amadeus a reprezentat Romania la invitatia Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale unde a sustinut o reprezentatie LIVE in fata a peste 5000 de oficiali din toata lumea. Evenimentul a fost prezentat de Mihaela Radulescu.

Dupa spectacol, trupa Amadeus a fost invitata din nou sa sustina un concert de data asta la cocktailul gazduit de doamna Ministru al Agriculturii German, Ilse Aigner, intr-un cadru restrans, unde oficialii Republicii Dominicane au fost impresionati de  reprezentatia Amadeus si le-au propus fetelor sa sustina o serie de concerte in Republica Dominicana in luna mai, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Alegerile urmeaza sa aiba loc pe 20 mai 2012.

“A fost o onoare pentru noi sa ne reprezentam tara la Green Week Berlin, chiar am pregatit special pentru acest eveniment si niste prelucrari dupa cele mai frumoase teme populare romanesti si am avut foarte mare succes acolo cu ele. Ne dorim sa onoram si invitatia pentru concertul din Republica Dominicana, desi inca nu am confirmat pentru ca avem in discutie tot pentru luna mai un turneu in Orientul Mijlociu (Bahrain, Dubai, Abu Dhabi). Speram ca nu se vor suprapune datele concertelor”

spune Andreea Runceanu, una dintre fete.

Trupa Amadeus va lansa in viitorul apropiat un single in colaborare cu cantareata Alexandra Craescu, una dintre concurentele de la Vocea Romaniei. Mai multe noutati despre activitatea fetelor se pot gasi pe siteul lor, www.amadeusmusic.ro sau pe pagina lor oficiala de Facebook, www.facebook.com/TrupaAmadeus.

(imagini de la concert)

http://www.youtube.com/watch?v=axC0U8vS6w0&feature=plcp&context=C3cc6300UDOEgsToPDskLulY5zfUoH-Qq0F3kYFKbR