Trucurile de cosmetica si machiaj vin la tine acasa!

In ziua de astazi, fetele stiu ce vor! Luati atitudine si urmati un curs care o sa va schimbe viata in bine! Vreti sa impresionati mereu, printr-un chip luminos si un machiaj profesionist? Vreti sa va folositi de arome pentru a fi cu adevarat seducatoare? Vreti sa va relaxati facand ceva util? V-ar placea sa castigati venituri suplimentare? Alegeti cursul de Cosmetica si Machiaj de la Eurocor!

Frumusetea nu se demodeaza niciodata! Un chip placut si ingrijit poate face adevarate minuni in viata oricarei femei. Pregatiti-va sa fiti mereu frumoasa pentru dumneavoastra si pentru cei dragi! Transformati-va hobby-ul intr-o activitate placuta care va poate aduce bani in plus sau chiar o alternativa profesionala!

Veti invata rapid solutii eficiente de infrumusetare, necesare oricarei femei interesate de aspectul ei fizic. Nicio intrebare nu ramane fara raspuns in cadrul cursului de Cosmetica si Machiaj!

CE AVANTAJE AVETI?

1. Studiu flexibil – invatati comod, cand si unde doriti, dupa program sau in timpul liber.
2. Caiete de curs profesioniste – contin ilustratii numeroase, explicatii clare, sfaturi practice sau mici “ponturi” si sunt realizate in conditii grafice deosebite.
3. Sprijinul GRATUIT al unui profesor personal, care va va corecta temele si va raspunde intrebarilor dvs. prin corespondenta postala sau online.
4. La finalul cursului, in urma unei sesiuni de evaluare de doar cateva zile, puteti obtine un Certificat de competente profesionale, recunoscut oficial in Romania si in alte peste 60 de tari!

Iata doar cateva din avantajele de care puteti profita chiar acum!
Grabiti-va sa prindeti ofertele saptamanii!

• GRATUIT taxa de inscriere!
• CADOU GARANTAT pentru inscriere imediata, geanta de studiu EUROCOR, practica si utila!
Intrati in lumea magica a frumusetii fara varsta! Inscrieti-va acum!
Inscrierile se fac online completand formularul de inregistrare de pe site-ul www.eurocor.ro.

INSTITUTUL EUROCOR este filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda, cea mai importanta scoala europeana specializata in aceasta forma de instruire, prezenta in 7 tari din Europa si Asia. In prezent, mai mult de 850.000 de cursanti din intreaga lume primesc in fiecare luna pachetul de curs, iar indrumarea acestora se realizeaza in fiecare tara numai cu ajutorul specialistilor in domeniu. Si in Romania, peste 160.000 de persoane din toata tara au ales sa-si dezvolte pregatirea profesionala sau sa invete o limba straina cu Eurocor.

Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta
Sos Oltenitei 35-37, sector 4, cod 041293, Bucuresti
Telefon: 021 33.225.33
Fax: 021-33.225.30
e-mail:marketing@eurocor.ro
Web: www.eurocor.ro