Trofeu, Aur și Argint pentru România la Dance World Cup in Portugalia!

TRUPA DINAMIC s-a intors acasa cu MARELE PREMIU, AUR SI ARGINT!!!

Trupa Dinamic, indrumata de doamna profesor maestru balet Paula Ionescu, a participat la concursul international “Dance World Cup” desfasurat in Algavre – Portugalia in perioada 29.06 – 05.07.2014.

Asa cum ii spune si numele competitia este cea mai importanta all-gen din lume (concurs de dans pentru copii si adulti tineri), iar anul acesta a reunit peste 18.000 de concurenti din 26 de tari de prin toate colturile lumii.

Trupa Dinamic a reprezentat Romania cu o delegatie compusa din 24 de copii cu varste cuprinse intre 4 anisori si 14 ani.
Nenumaratele ore de repetii si sacrificiile facute de copii in drumul anevoios spre performanta nu au ramas insa nerasplatite, micutii intorcandu-se acasa cu o suita impresionanta de premii:
Trofeul “Best National Group – 13 Years & Under“ cu dansul “LELE”
Locul I si AUR la categoria „KGN – Children Group national & folklore Dance” cu dansul “RUSESC”
Locul II si ARGINT – la categoria „MiniGN – Mini Group National & Folklore Dance” cu dansul “LELE” .

Www.laraevents.ro
Www.laraevents.ro

Scurt istoric “Dinamic”

De-a lungul timpului, talentul si dedicatia i-au purtat pe micii dansatori la numeroase concursuri si festivaluri nationale si internationale, revenind victoriosi de fiecare data si incarcati cu premii pe masura. In plus, “Dinamicii” au asigurat in fiecare an coregrafiile festivalurilor “Mamaia Copiilor” si “Just for Kids” si au avut numeroase aparitii TV (Neata cu Razvan si Dani, Acces direct; Star matinal, Antena 2, B1TV-Ministar, etc). In acest an micutii au evoluat cu succes in show-ul TV “Romania Danseaza” unde au ajuns pana in semifinale.

Urmarim cu interes evolutia acestor copii deosebiti, care prin talentul, dedicatia si spiritul lor “Dinamic” vorbesc frumos despre Romania.
Felicitari intregii echipe si mult success in continuare!
Voi sunteti „Romania de Maine”

http://www.youtube.com/watch?v=syrLkZkyGs8&index=1&list=UUGsYQXeYT_jSmZTu2zCizEQ