Trenta Pizza este partener la petrecerile LaserMaxx by Night

Bucuresti, 4 martie 2010.

Trenta Pizza, companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, participa ca partener la petrecerile LaserMaxx by Night organizate periodic de LaserMaxx Romania, elaborand impreuna un pachet complet pentru distractie: jocuri nelimitat si un sortiment de pizza de la Trenta, toate acestea cuprinse in costul biletului de acces.

LaserMaxx by Night inseamna o noapte intreaga de distractie pentru impatimitii de laser tag, hokey table, fusbal si darts. Petrecerea este organizata alternativ, atat in arena LaserMaxx AFI Palace Cotroceni, cat si in arena LaserMaxx City Mall, la interval de doua saptamani. Pe langa petrecerile LaserMaxx by Night cu date prestabilite, LaserMaxx Romania si Trenta Pizza ofera si posibilitatea de a sarbatori un eveniment special prin organizarea unei petreceri LaserMaxx by Night proprie (a se vedea regulamentul disponibil la arene).

Pentru a furniza energia necesara unei nopti de distractie nelimitata, Trenta Pizza ofera in pretul biletului achizitionat de la barul LaserMaxx (60 lei), o pizza, la alegere, din meniul ce se gaseste pe site-ul www.trentapizza.ro. Deoarece comanda de pizza se face cu 10 minute inainte de inceperea petrecerii, in momentul achizitiei biletelor, se recomanda sa se transmita si optiunea de pizza din meniul Trenta Pizza.

“Asocierea cu evenimentul LaserMaxx by Night ofera companiei noastre ocazia de a alatura brandul Trenta Pizza cu notiuni precum miscare, competitie si distractie. Ne-a facut si ne va face intotdeauna placere sa participam ca parteneri  la evenimente de acest gen pentru a fi mai aproape astfel de clientii nostri”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pentru a afla mai multe informatii privind jocurile propuse, calendarul urmatoarelor petreceri precum si detaliile organizarii propriei petreceri LaserMaxx by Night, puteti accesa site-ul www.lasermaxx.ro

Trenta Pizza, companie specializata in livrare pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la birou variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645.

Pentru informatii suplimentare:

Andrei Bartesch

Marketing Manager

trenta@trentapizza.ro

Trenta Pizza Bucuresti livrare de pizza acasa si la birou