Trenta Pizza și Triplanet.ro au devenit parteneri de vacanță

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în București și agenția de turism TravelMaker, prin intermediul site-ului Triplanet.ro, întâmpină sfârșitul de toamnă cu o colaborare inedită și oferă iubitorilor de pizza și călătorii posibilitatea de a plăti cu 20 euro mai puțin pentru o mini-vacanță într-un oras din Europa.

În perioada 17 noiembrie- 16 decembrie 2011, Trenta Pizza va livra clienților săi câte un voucher cadou alături de fiecare comandă primită. Voucher-ul conține un cod special pe care clienții sunt îndemnați să îl folosească pentru a obține o reducere de 20 Euro la fiecare pachet City Break pentru două persoane rezervat pe site-ul Triplanet.ro.

“Trenta Pizza nu este doar o companie care livrează pizza la domiciliu sau birou. Încercăm să facem parte din viața clienților noștri. I-am obișnuit să ne vadă implicați în proiecte împreună cu parteneri din domenii de activitate total diferite, iar colaborarea cu cei de la Triplanet.ro ne apropie mai mult de ei. Cu această ocazie putem da o mână de ajutor clienților și pe lângă o pizza bună sperăm să le livrăm și bucuria de a vizita un oraș european”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Voucher-ul poate fi folosit pentru rezervări efectuate până pe data de 31 martie 2012, indiferent când va fi plecarea în vacanță.

Compania de turism TravelMaker, prin intermediul site-ului Triplanet.ro, oferă pasionaților de călătorii posibilitatea de a-și găsi și rezerva online, rapid și ieftin pachete turistice de tip City Break printr-un sistem inovator de rezervare online. Acest sistem, unic în România, folosește o aplicatie ce monitorizează cele mai bune oferte ale companiilor aeriene și hotelurilor și afișează în timp real multiple variante de călătorie disponibile.

Despre Trenta Pizza
Trenta Pizza, companie 100% romanească, specializată în livrarea de pizza în mod gratuit atât în București cât și în zonele limitrofe. Trenta Pizza livrează rapid atât la domiciliu, cât și la locul de muncă variate sortimente de pizza preparate după rețete tradiționale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numărul de telefon (021)9645. Trenta Pizza deține 7 puncte de livrare în zone importante din București din care două puncte de lucru în regim take-away, unul în zona Lujerului, cartierul Militari, iar celălalt în zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.

Pentru informatii suplimentare:
Andrei Bartesch, Marketing Manager
trenta@trentapizza.ro
0743109752
http://www.trentapizza.ro