Trenta Pizza a oferit gratuit peste 73.000 de bauturi racoritoare clientilor sai

Trenta Pizza Logo

Bucuresti, 31 martie 2010.

Trenta Pizza a incheiat promotia “Meniu 2+2” la sfarsitul lui martie 2010. Aceasta promotie a constat in acordarea a doua doze de racoritoare gratuit la orice comanda de minimum 2 pizza din meniu.

De-a lungul celor 395 de zile de promotie si 1600 de ore de program de lucru, Trenta Pizza a oferit gratuit clientilor 73.780 bauturi racoritoare si 36.890 de “Meniuri 2+2”. Numarul clientilor unici care au comandat “Meniul 2+2” in perioada promotiei a atins 8.677 de persoane.

“Meniul 2+2 a fost un real succes pentru ca a pornit de la ideea de a veni in intampinarea clientilor cu o propunere originala care sa ii scuteasca pe acestia de efortul de a se deplasa pentru a-si achizitiona  racoritoarea preferata si, in plus,  aceasta oferta presupune si o economie de aproximativ 7 lei la fiecare meniu comandat. Multumim clientilor care au fost si sunt alaturi de noi pentru ca astfel putem masura succesul promotiilor derulate,” a declarat Andrei Bartesch, marketing manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza pregateste surprize noi pentru clientii sai, precum meniuri noi, oferte si promotii.

Trenta Pizza, companie specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.