Trenta Pizza lanseaza sortimentul de pizza Cascavalerii Gustului, in editie limitata

Trenta Pizza introduce in meniu un nou sortiment de pizza, in editie limitata: Pizza Cascavalerii Gustului. Preparat in parteneriat cu Hochland Romania, noul produs Trenta Pizza oferă consumatorilor o varianta delicioasa şi bogata in ingrediente, desavarsita de topingul savuros de Cascaval Afumat Hochland.

 

Incepand cu luna aprilie, consumatorii Trenta Pizza se vor putea delecta cu un nou sortiment de pizza, din categoria retetelor clasice. Noua pizza Cascavalerii Gustului contine: mozzarella, sos de rosii, sunca, carnati afumati, masline, ardei gras si cascaval afumat Hochland din belsug, proaspat ras la scoaterea din cuptor.

 

Prin intermediul noului sortiment de pizza, Trenta Pizza sustine campania  “Cascavalerii gustului te premiaza!” desfasurata de Hochland Romania in perioada 15 martie – 31 mai 2012. De asemenea, Trenta Pizza  si Hochland vor distribui  informatii despre campanie si vor oferi cadou cate un magnet de colectie la fiecare comanda venita la Trenta Pizza pe parcursul lunii aprilie. Clientii Trenta Pizza sunt invitati sa colectioneze cei 5 magneti cu  bucatarii Cascavaleri ai Gustului de la Hochland: Cascaramis, Friganov, Papanini, Jonglero si Spadasino.

 

“Noul sortiment de pizza pe care il propunem clientilor nostri este unul cu totul special. Ne-am gandit cu partenerii de la Hochland Romania sa preparam o reteta care sa fie unica si originala, sa se potriveasa stilului Trenta Pizza, dar si promotiei Hochland si sa ofere cu adevarat o „bucurie a gustului”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

 

Pizza Cascavalerii Gustului poate fi comandata pana la sfarsitul lunii mai. Toate promotiile Trenta Pizza active sunt valabile in cazul acestui nou sortiment.

 

 

Despre Trenta Pizza

 

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645.

 

Trenta Pizza detine 8 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti din care trei puncte de livrare in regim take-away, unul in zona Lujerului, cartierul Militari, unul in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei, iar al treilea in zona Baicului, Pantelimon.