Trenta Pizza lanseaza doua noi sortimente de insalate

Incepand din aceasta vara, Trenta Pizza isi diversifica sortimentele de salate din meniu cu doua noi aparitii pentru toti cei care doresc sa manance preparate usoare si sanatoase.

Special creata pentru persoanele care au un stil de viata vegetarian sau cei care tin post, insalata Vegetariana contine cinci legume proaspete: salata verde, rosii cherry, masline negre, ardei gras proaspat, ceapa rosie, crutoane si dressing inclus la alegere.

Pentru clientii nostri care preferera o salata consistenta si aromata, Trenta Pizza ofera portie dubla de sunca, la care adauga salata verde, rosii cherry, masline negre, crutoane si dressing la alegere, preparand astfel insalata Prosciutto.

“Acum, vara, cand toti preferam mancarurile usoare, Trenta Pizza a introdus sortimente de salate cu mare valoare nutritiva, care ofera tot ceea ce corpul are nevoie ca sa functioneze. Sortimentele de insalate propuse de noi pentru clienti vara aceasta contin ingrediente atent selectate, sunt proaspat preparate si livrate “, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza a introdus acum doi ani prima insalata in meniul sau. Astazi, pe langa sortimentele de pizza si paste, meniul contine cinci tipuri diferite de insalate: insalata Mediterranea, insalata di Pollo, insalata con Tonno si noile insalata Vegetariana si insalata Prosciutto.

Trenta Pizza, companie specializata in livrare pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza, paste si salate preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.