Trenta Pizza lanseaza “Oferta Aniversara 5 ani de livrare pizza”

Bucuresti, 16 martie 2010.  Trenta Pizza, companie ce ofera servicii de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, demareaza o campanie promotionala noua cu ocazia aniversarii a 5 ani de la prima pizza livrata catre cllientii sai.

“Oferta Aniversara 5 ani de livrare pizza” se va desfasura in perioada 22 martie – 31 martie 2010. Prin intermediul acestei promotii, clientii Trenta Pizza care au la indemana codul special aniversar,  primesc acasa sau la birou dublul numarului de pizze comandate. Trenta Pizza va comunica in perioada 01 – 21 martie 2010 codurile aniversare atat in format print (pliantele Trenta Pizza, ghidurile de petrecere a timpului liber din Bucuresti) cat si online (prin intermediul newsletter-ului trimis catre clienti prin e-mail si prin postarea codului pe pagina oficiala Trenta Pizza de pe Facebook).

Codurile speciale pot fi folosite de clientii Trenta Pizza numai in perioada promotiei. Client Trenta Pizza este orice persoana care a mai comandat produse Trenta Pizza cel putin o data si au in baza de date cont de client.

Pentru a beneficia de aceasta promotie, clientul Trenta Pizza va trebui sa mentioneze codul special in momentul in care face comanda (prin telefon sau online).

“Ne bucuram sa aniversam impreuna cu clientii nostri 5 ani de activitate pe piata din Bucuresti. Prin intermediul acestei oferte, dorim sa le multumim tuturor clientilor care au ales produsele si serviciul de livrare Trenta Pizza si ne angajam sa continuam sa furnizam produse de calitate, in cel mai scurt timp oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe acestuia”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Mai multe detalii privind aceasta promotie pot fi gasite pe site-ul www.trentapizza.ro, blogul companiei http://trentapizza.wordpress.com sau poate fi solicitat pe e-mail la trenta@trentapizza.ro.

Trenta Pizza, companie specializata in livrare pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

Pentru informatii suplimentare:

Andrei Bartesch

Marketing Manager

andrei.bartesch@trentapizza.ro