Trenta Pizza isi reorganizeaza meniul pentru clientii sai

Trenta Pizza, companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, lanseaza, de la 1 aprilie 2011, un nou concept al meniului, oferind clientilor sai noi oportunitati in comandarea preparatului dorit.

Incepand cu luna aprilie, clientii Trenta Pizza vor putea comanda oricare din cele 27 de sortimente de pizza din meniu, avand la dispozitie trei diametre: 26 cm (pizza medie), 30 cm (pizza mare) sau 40 cm (pizza XXL). In plus, toate tipurile de pizza vor avea la baza prepararii lor blatul normal de pizza. Pentru doritori, insa, bucatarii Trenta Pizza vor prepara si blaturi subtiri pentru comenzile de pizza cu diametrul de 30 cm. De asemenea, Trenta Pizza imbunatateste structura meniului, impartind tipurile de pizza in doua categorii: pizza – retete clasice si pizza – retete de colectie. Din categoria pizzelor cu retete clasice fac parte preparatele familiare oricarui consumator de pizza, iar din cealalta categorie fac parte pizzele ce au in compozitia lor ingrediente speciale cum sunt: prosciutto crudo, branza gorgonzola, rosii cherry, brie, somon fume, capere.

„Dupa ce, de-a lungul timpului, am introdus noi si noi sortimente de pizza, noi dimensiuni si oferte, a venit timpul sa reorganizam meniul pentru a-l ajuta pe clientul Trenta Pizza sa-l parcurga mai usor, sa aleaga si sa comande mai rapid preparatul dorit,” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

„Daca pana acum un numar limitat de sortimente de pizza avea diametrul diferit de cel standard (30 cm), ne-am hotarat sa oferim clientilor posibilitatea sa aleaga pizza preferata din meniul nostru la oricare din cele trei timensiuni propuse de noi. De asemenea, am impartit meniul de pizza in cele doua categorii, in functie de ingrediente, pentru a gasi mai usor tipul de pizza dorit”, a adaugat reprezentantul companiei.

In plus, tot de la 1 aprilie 2011, Trenta Pizza isi imbogateste meniul cu doua sortimente noi de pizza ce vor intra in categoria pizzelor – reteta clasica: pizza Pepperoni si pizza Hawaiana.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645. Trenta Pizza detine 6 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si un magazin in regim take-away aflat in zona Lujerului, cartierul Militari.