Trenta Pizza are peste 30.000 de fani pe Facebook

Trenta Pizza a depasit luna aceasta 30.000 de fani pe cea mai cunoscuta retea de socializare din lume, Facebook.

Pagina de Facebook Trenta Pizza a fost lansata in noiembrie 2009. Dupa primul an de la lansare, compania reusise sa atraga peste 6.000 de fani iar acum, cand se implinesc 2 ani de la lansare, Trenta Pizza a adunat de 5 ori mai multi fani, reusind sa depaseasca 30.000.

“Ne bucuram ca am reusit sa adunam atatia fani pe Facebook si sa formam o comunitate. Multumim tuturor fanilor, caci fara ei nu am fi crescut atat de repede. Tot mai multi clienti Trenta Pizza aleg sa afle in timp real ofertele si promotiile noastre, participa cu interes la concursurile postate, comenteaza, dau “LIKE-uri”, ne critica, ne dau sugestii. Feedback-ul pe care il primim de la ei ne motiveaza sa oferim informatii de calitate, interesante, unele in exclusivitate, “ a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Fanii paginii oficiale Trenta Pizza de pe Facebook sunt in permanenta la curent cu cele mai proaspete informatii, promotii si concursuri valabile atat pentru departamentul de delivery, cat si pentru magazinele de take-away deschise in zona Lujerului si zona Ghencea. Este mai mult decat o pagina activa; este una interactiva.

In topul FaceBrands, Trenta Pizza se afla pe locul 3 la categoria “Restaurante”, fiind prima companie de delivery si take away care ajunge pe podiumul clasamentului realizat in urma monitorizarii paginilor de Facebook ale companiilor din Romania.

Despre Trenta Pizza
Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645. Trenta Pizza detine 7 puncte de livrare in zone importante din Bucuresti si doua puncte de lucru in regim take-away unul in zona Lujerului, cartierul Militari, iar celalalt in zona Ghencea, cartierul Drumul Taberei.