Trenta Pizza aniverseaza un an de la lansarea paginii de Facebook

Trenta Pizza aniverseaza un an de cand a infiintat propria pagina Facebook. Acum pagina Trenta Pizza numara peste 6000 de fani iar acest lucru se datoreaza doar lor.

Totul a luat nastere in aprilie 2009 cand Trenta Pizza incepea sa primeasca de la clientii sai invitatii din cadrul retelei de socializare Facebook. In luna iunie 2009 “cererile de prietenie” erau zilnice.

Astfel, la sfarsitul lunii noiembrie 2009, Trenta Pizza si- a creat propria pagina Facebook.

“Dupa un an de zile Trenta Pizza a invatat multe lucruri datorita paginii Facebook. Pentru invatamintele adunate sunt vinovati cei care au comandat pizza de la Trenta Pizza ei fiind si adevaratii fanii din cadrul retelei de socializare. In aceasta perioada Trenta Pizza a socializat cu clientii sai dar si cu persoane care nu cunosteau Trenta Pizza” a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

De multe ori Trenta Pizza a fost “trasa de ureche” de prieteni si fani pentru problemele aparute in relatia lor. A constientizat ca lucrurile nu sunt perfecte si a incercat sa remedieze orice probleme reclamate de acestia. Datorita lor Trenta Pizza a castigat si premiu special la Gala premiilor Food&Bar care a fost dedicat sustinatorilor online.

Trenta Pizza doreste sa fie in continuare“buona de te lingi pe degete” si sa ofere prietenilor, fanilor si consumatorilor de pizza o experienta de neuitat in momentul cand acestia realizeaza o comanda de pizza.

Trenta Pizza doreste sa fie alaturi de prietenii, fanii si clientii sai in momentele cand acestora le este foame.

Echipa Trenta Pizza, ce numara peste 150 de persoane, multumeste tuturor prietenilor si fanilor din reteaua Facebook!

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.