Trenta Pizza aniverseaza 5 ani de la prima pizza “Buona de te lingi pe degete”

Bucuresti. 15 martie 2010. Trenta Pizza aniverseaza la sfarsitul lunii martie 5 ani de la preluarea primei comenzi si livrarea primei pizze catre clientii sai. Inca din primul an, Trenta Pizza a cunoscut un ritm de crestere puternic, atat in ceea ce priveste numarul comenzilor primite cat si prin diversificarea ofertei  de produse din meniu.

Cele 1.980.000 pizza vandute de la lansarea brandului pana in prezent au fost comandate de 135.000 de clienti. Pe langa pizza, Trenta Pizza a mai livrat clientilor sai in cei 5 ani de activitate, 115.300 portii de paste, 95.200 portii de salate, 187.500 deserturi si 325.700 bauturi.

Calitatea este primordiala pentru Trenta Pizza: calitatea produselor oferite, calitatea materiilor prime folosite in prepararea produselor din meniu, calitatea furnizorilor, angajatilor si calitatea sistemului de livrare. De asemenea  Trenta Pizza a implementat un sistem de control al calitatii produselor si activitatii companiei.

“Ne preocupam sa oferim clientilor nostri produse de calitate superioara. Alegem sa lucram cu furnizori care ne livreaza materii prime calitative, proaspete la un pret accesibil, astfel incat produsul final sa fie accesibil clientului Trenta Pizza. Alegem sa achizitionam produse cat mai proaspete, de exemplu legumele sa fie proaspat culese, mezelurile sa fie de calitate superioara de la producatori cu renume si traditie in Romania. Acordam o atentie deosebita si ambalajelor produselor noastre.  Respectam toate conditii igienico-sanitare pentru spatiile de depozitare ale produselor. Vizam sa ne mentinem trendul crescator al calitatii produselor noastre si prin investitiile in echipamente planificate pentru anul 2010.   In acelasi timp, dorim sa optimizam sistemul de distributie a materiilor prime de la depozit la punctele de lucru si eficientizarea spatiului din depozit  privind fluxul zilnic de materii prime “, a declarat Stefan Alecse, director  achizitii Trenta Pizza.

Produsele din meniu nu ar fi existat si nu ar fi putut fi livrate fara ajutorul angajatilor Trenta Pizza. In prezent, Trenta Pizza asigura 150 de locuri de munca, iar capacitatea maxima de productie pe ora este de 580 de pizza.

Parcul auto Trenta Pizza si-a dublat numarul de masini de la 30 in 2005 la 60 in 2010, iar distanta pe care acestea au parcurs-o  pentru a livra produsele Trenta Pizza clientilor a ajuns sa numere 5.135.000  km.

“In momentul de fata detinem cel mai scurt timp de livrare din Bucuresti in ciuda anumitor piedici care apar: trafic aglomerat, ploaie, zapada, infrastructura strazilor din Bucuresti. Cu toate acestea, printre obiectivele primordiale pe care ni le-am propus, se numara si  eficientizarea timpului de livrare pentru a ajunge cat mai repede la usa clientului nostru. Pentru a indeplini acest obiectiv, acordam o atentie deosebita procesului de recrutare a agentilor de livrare; ni-i dorim pe cei mai buni, cu experienta si atitudine proclient. De asemenea, avem grija sa motivam frecvent agentii nostri, marea majoritate dintre ei fiind alaturi de noi inca de la inceput”, a declarat Bogdan Ene, director de livrari Trenta Pizza.

In prezent, Trenta Pizza functioneaza cu 6 puncte de lucru si un depozit central. “In viitorul apropiat intentionam sa marim atat parcul auto cat si numarul personalului din departamentele de livrare si productie odata cu extinderea punctelor de lucru, atat in Bucuresti cat si in tara, extindere pe care o vom face in sistem propriu sau prin franciza”, a mai declarat Bogdan Ene.

Trenta Pizza isi mai propune ca in urmatoarele luni sa diversifice si sa lanseze produse noi. In afara de asta, Trenta Pizza vizeaza si o colaborare stransa cu clientii corporate si o participare mai activa ca partener la evenimente viitoare fie ele corporate sau sociale.

La final, Trenta Pizza doreste sa multumeasca pe de o parte partenerilor si clientilor sai pentru fidelitatea si increderea acordata, iar pe de alta parte angajatilor companiei pentru efortul depus si contributia pe care au avut-o la cresterea companiei.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.