Tremend contribuie la comunitatea Drupal cu modulul ePayment pentru Drupal Commerce

 

BUCURESTI, 2 noiembrie – Tremend, companie specializata in dezvoltarea de programe, aplicatii mobile si solutii web, a dezvoltat un modul ePayment pentru platforma Drupal, oferindu-le proprietarilor de magazine online care folosesc Drupal Commerce posibilitatea de a implementa rapid solutia de plata online ePayment.

 

“Modulul ePayment pentru Drupal Commerce (http://drupal.org/project/commerce) este gata de utilizat. Astfel, daca un implementator de solutii sau un comerciant vrea sa foloseasca Drupal Commerce, poate integra ePayment pe website-ul sau in doar cateva minute, folosind modulul pe care l-am dezvoltat si facand cateva setari in interfata sa de administrare”, spune Ioan Cocan, fondator si Managing Partner Tremend.

 

Parametrii ePayment se configureaza simplu in cadrul modulului, in asa fel incat acesta sa poate fi folosit de oricine. Astfel, din interfata de administrare a modulului, utilizata pentru integrarea cu funizorul de plati, se seteaza ID-ul comerciantului, codul de comerciant, moneda si limba utilizata. In plus, modulul ofera setari pentru notificarea platilor si optiunea de depanare facila a legaturii cu ePayment, integrand si un mecanism de switch in modul test sau live in sectiunea de administrare .

 

“Modulul ePayment pentru Drupal Commerce este o contributie la comunitate, disponibila gratuit pe Drupal (http://drupal.org/project/commerce_epayment) si care ajuta pe oricine foloseste Drupal Commerce  sa realizeze o integrare rapida cu ePayment, fara a fi necesare cunostinte avansate”, spune Cocan.

 

“Modulul dezvoltat de Tremend este cea mai buna solutie pentru magazinele online care utilizeaza Drupal Commerce si care doresc sa accepte plati online prin solutia ePayment. Implementarea solutiei de plata online se realizeaza rapid, fara costuri si fara a fi necesare dezvoltari suplimentare sau integrare cu alte platforme, tot ce mai trebuie facut este sa semneze un contract cu ePayment”, spune Mihai Manoliu, Sales Manager ePayment (PayU Group).

Modulul ePayment pentru Drupal Commerce, dezvoltat si mentinut de Tremend, este disponibil pe site-ul Drupal: http://www.drupalcommerce.org/contrib, Drupal Commerce este o suita de e-commerce strans integrata cu Drupal. Ecosistemul Drupal este construit pe module gratuite, puse la dispozitia utilizatorilor pe Drupal.org, existand si module cu plata, care pot fi licentiate separat.