Treizecizero.ro – site care serveÅŸte tenisul – început pozitiv după lansare

Treizecizero.ro, cel mai nou site dedicat iubitorilor de tenis din România, s-a lansat pe piaţă cu ocazia Australian Open şi se poziţionează drept un site de opinie şi informaţie pentru iubitorii tenisului românesc şi internaţional.

 

Treizecizero.ro a acoperit cele două săptămâni ale turneului australian cu peste 80 de articole şi editoriale, o ofertă de conţinut mult peste media obişnuită din publicaţiile de profil româneşti, iar reacţiile cititorilor, îndeosebi pe pagina de Facebook a site-ului, au fost mai mult decât pozitive, aceştia alegând deja să se implice şi să comenteze în timp real, împreună cu autorii site-ului, cele mai spectaculoase meciuri ale începutului de an.

Site-ul îşi propune să insiste pe texte cu un plus de valoare şi de informaţie, oferind un insight consistent şi pe care cititorii îl găsesc foarte greu sau deloc în peisajul media autohton.

Obiectivul principal al Treizecizero.ro este să devină locul virtual de întâlnire al tuturor fanilor tenisului din România, o comunitate activă şi elegantă, un site cu articole scrise nu mecanic, ci cu pasiune.

„Treizecizero.ro este ceea ce lipsea din media sportivă din .ro. Sunt foarte mulţi fani de tenis care caută opinii despre meciurile favoriţilor lor, dar primesc foarte puţin. E o nişă acoperită inconsistent, proiectele care există deja sunt fie insuficient susţinute, fie se rezumă la informaţii seci şi la rezultate, sau la ştiri scrise într-un stil tabloid. Eu am simţit nevoia de altceva. Este unul dintre motivele pentru care am lansat Treizecizero, mi-am dorit ca oamenii care iubesc tenisul să aibă ce să citească şi în limba română”, spune Adrian Ţoca, fondatorul şi ownerul Treizecizero.ro.

Contact Treizecizero.ro – site de tenis

Site: www.treizecizero.ro
Facebook: http://www.facebook.com/treizecizero
Twitter: www.twitter.com/treizecizero

Mail: office@werock.ro

Despre

Adrian Ţoca, 29 ani, are o experienţă de presă de 11 ani. A scris pentru titluri ca ProSport sau Sport Total, fiind şef de departament la ProSport şi redactor-şef adjunct la Sport Total. A condus editorial şi managerial echipa Libertatea.ro, pentru doi ani şi jumătate. În ultimul an a fost project manager la Divizia Web a Adevărul Holding. Ţoca este şi în fruntea unei echipe de 4 jurnalişti care a lansat, în toamna trecută, WeRock.ro, un proiect dedicat ştirilor din muzică şi film.

Mai multe detalii: http://ro.linkedin.com/in/adriantoca