Trei noi artisti s-au alaturat agentiei de booking Lollipop

Bucuresti, 5 octombrie 2011 – Agentia de booking Lollipop anunta inceputul colaborarii cu artistii: Becks (Cristian Danescu), Mihai Amatti (Mihai Ionescu) si Tulbure (Matei Tulbure). Astfel, familia Lollipop se mareste.

Becks – A inceput sa mixeze pentru ca dorea sa-si modeleze piesele preferate intr-un stil propriu, interesele lui fiind intotdeauna calitatea mixului si mesajul transmis. In prezent, pasiunea lui il tine legat de muzica, deoarece stilul sau eclectic, dorinta de a face muzica buna si house-ul cu influente jazz si funk, uneori progresiv, breaks sau Detroit techno, atrag in continuare atentia publicului. Faptul ca a trait peste 10 ani in New York l-a ajutat in crearea unei viziuni proprii, avand acces la magazine de discuri si la alte influente cand vine vorba de muzica.
Mihai Amatti – se face remarcat prin selectia muzicala si prin modalitatea de a mixa piesele, lucruri pe care le-a deprins in timp din experientele sale de pana acum. Stilul sau se plaseaza in zona deep, cu foarte mult groove. Pe langa muzica electronica, Mihai se delecteaza cu muzica din toate timpurile si din toate genurile, avand viziuni diferite pe care le foloseste in actul sau artistic. Cu o vasta experienta pe scena muzicii electronice si cu gig-uri sustinute langa artisti precum Sven Vath, Reboot, Ali Nasser, Alex Meshkov, Digitaline, Robert Dietz, Danny Howells si Julietta, Mihai Amatti si-a construit un nume sonor in lumea muzicala si se afla intr-o continua ascensiune.
Tulbure – Matei Tulbure doreste sa creeze ceva capabil sa supravietuiasca vremurilor viitoare. Astfel, el vine cu o paleta de stiluri diverse de la micro house, la Detroit house, techno si deep. Face parte din proiectul TC Studio cu care a produs doua releasuri in afara tarii, in Germania si Canada(“TC Studio – Autoportret EP” la labelul canadian Archipel Recordings si “TC Studio – Travel EP” la Strictly Chosen Recordings, in Germania). Inca la inceput de drum, Tulbure doreste sa invete cat mai multe despre mecanismele prin care muzica lucreaza cu oamenii si sa isi construiasca o cariera prin aceasta pasiune.
Rosterul agentiei Lollipop: Mauss, Ovidiu Andrei, K-nto, Kosta, Piftek, Narcis, AWD House, Becks, Mihai Amatti si Tulbure.
Alexandra Iorgu
PR
alexandra@lollipop-events.ro