Trebuie să scăpăm de cumpărăturile stând la coadă

Într-un material drăguț de pe Youtube, niște băieți vorbeau despre cumpărături și despre online ca soluția supremă la tot ceea ce înseamnă experiența de a achiziționa bunuri și servicii. Dacă înainte mai puteam justifica cumva faptul că trebuie să pui mâna pe o roșie ca să o cumperi, serviciile de livrare online ale supermarketurilor te rezolvă imediat. Însă în toată evoluția comerțului online, mă miră că produse precum laptopuri nu se vând exclusiv online.

Laptopuri online la ofertă

Am ajuns într-o eră în care “trebuie să-l văd ca să știu ce iau” a dispărut. Sunt sute de canale pe Youtube care întorc laptop-uri pe toate fețele. Sunt zeci de site-uri care iau performanțele și funcționalitatea la puricat. Practic, singurul lucru pe care românii trebuie să îl facă este să vâneze oferte de laptopuri online.

Nu poÈ›i returna o roÈ™ie la supermarket, însă un laptop cumpărat online poate lua imediat calea comerciantului dacă nu îți convine. Și nici măcar nu trebuie să te confrunÈ›i cu agresivitatea specifică vânzătorului de tarabă – pe comerciantul online nu îl interesează de ce ai returnat un laptop.

Iar dacă vorbim de Black Friday, trebuie să vorbim și despre una dintre fobiile pe care mulți români le-a dezvoltat în ultima vreme: teama de cozi. Bine, nu e chiar teamă, ci mai mult o ură, întrucât o coadă scoate tot ce-i mai rău din oameni.

În schimb, din fața calculatorului sau chiar de pe mobil poți rezolva rapid orice doleanță comercială. Poți chiar evita cozile de Black Friday, dacă intri la ora potrivită pe site-urile magazinelor online participante.

Înțeleg perfect nevoia oamenilor de a merge într-un magazin pentru a testa o canapea, pentru a compara calitatea imaginii unor televizoare, însă pentru a cumpăra un laptop? Online va fi mereu mai simplu, vorba unui magazin online de pe la noi.