Treasure Hunt

Treasure Hunt

Bucuresti, 12 octombrie 2011 – Team Zone

Un factor important al succesului sesiunilor de Team Building il reprezinta ruperea de context – oamenii au o atitudine diferita, sunt mai relaxati, mai naturali si mult mai deschisi in interactiunea cu cei din jur daca exercitiile se deruleaza intr-un loc diferit de cel unde isi desfasora activitatea cotidiana.

Si cum intotdeauna este necesar un echilibru intre serviciu si partea de relaxare, va propunem o escapada in natura (nu in ultimul rand, amuzanta) si un bun prilej de a va reincarca bateriile pentru perioada urmatoare.

“Stanciu Bratu a fost una din figurile legendare de haiduci ale sfarsitului de secol 18, cunoscut alaturi de ceata sa in toata regiunea culoarului Rucar – Bran pana la Brasov si Rasnov, dar si in zona de nord a raului Dambovita. Haiducii isi aveau ascunzatoarea in pestera de la Cerdacul Stanciului … “.
Acesta este (mai mult sau mai putin) debutul fiecarui modul de Treasure Hunt pe care l-am conceput – pornim de la o legenda, de la un adevar istoric si construim in continuare provocari pentru echipele participante.
Intrand in posesia catorva indicii, echipele vor parcurge un traseu si vor cauta o pierduta Comoara. Sinuosul fir al informatiilor va va purta prin intreaga zona si prin istoria locului, combinanad amintirea vremurilor de altadata cu tehnologia moderna – veti avea dispozitive GPS care va vor ghida pe drumul catre Tezaur.

Avem o “colectie” compusa din cateva zeci de module de Treasure Hunt, dezvoltate in majoritatea locatiilor turistice din tara (si nu numai) si, la cerere, putem fara probleme realiza un nou program in orice zona.
Dintre cele mai spectaculoase module – avand in vedere in special natura si peisajele deosebite – va putem recomanda (impreuna cu locatiile unde va puteti caza):
Fundata & Moeciu Complex Cheile Gradistei
Rasnov Pensiunea Poiana Velicanului
Sambata de Sus Pensiunea Miruna
Cheia Hotel Floris
Poiana Brasov Heraldic Club / hotel Alpin
Sfantu Gheorghe Complex Green Village

Va stam la dispozitie pentru orice alte informatii.

Florin Popa
Team Zone
0742 062 187
florin.popa@teamzone.ro
www.teamzone.ro