Travel Tech 2012 – prima conferinta din Europa de Est dedicata tehnologiei in turism

Au inceput inscrierile la „Travel Tech 2012”, prima conferinta din Europa de Est dedicata tehnologiei in turism, un eveniment adresat in exclusivitate profesionistilor in domeniu, ce se va desfasura in Cluj Napoca in data de 10 octombrie 2012, in cadrul centrului de conferinte Grand Hotel Italia.

 

„Travel Tech Conf – New Tech, Social Media and Marketing in 2012’s Tourism” este un eveniment marca Global-Conf.ro si face parte din amplul proiect de derulare a unor conferinte pe tema tehnologiei aplicate in diverse domenii in Romania. Manifestarea are rolul de a contribui la dezvoltarea si afilierea industriei turismului romanesc la standarde internationale, prin punerea in discutie a unor teme de interes precum tehnologii si trenduri in turismul de business si leisure in 2012/2013, strategii de marketing si promovarea prin social media a tour-operatorilor si reseller-ilor sau ultimele noutati in materie de distributie si vanzari. „Ne propunem ca acest eveniment sa aduca o noua viziune asupra businessului in turism si sa se inscrie in randul conferintelor profesioniste precum cele desfasurate la Londra, Berlin sau Koln. Progresul tehnologic si turismul sunt doua elemente ce merg mana in mana si este esential ca specialistii in domeniu sa fie la curent cu cele mai noi tendinte si instrumente de dezvoltare” a afirmat presedintele Global-Conf.ro, Florin Dradiciu.

 

Conferinta se va desfasuara pe parcursul unei zile si va cuprinde sesiuni de prezentari orale si dezbateri ale unor specialisti de renume international, la eveniment confirmandu-si prezenta reprezentanti importanti ai industriei: Amadeus, MerlinX, Neckermann, Sabre, Travelport, Zoover si altii. „Noile tehnologii de distributie, inventory si vanzari, modalitati de promovare inovatoare, instrumente de actualitate care fac calatoriile mai accesibile, mai rapide si mai profitabile sunt doar cateva dintre temele abordate de catre speakerii prezenti, invitati de onoare din Germania, Olanda, Polonia, Ungaria, Italia si Romania” a concluzionat Florin Dradiciu.

 

Conferinta Travel Tech 2012 este un eveniment de tip Business 2 Business, la care sunt invitati sa participe angajati, manageri sau actionari in domeniul turismului: turoperatori, agentii de turism, hotelieri, companii aeriene, dezvltatori web, marketeri, sisteme de distributie (gds) si de rezervari (crs). Procedura de inscriere este foarte simpla, participantii trebuind doar sa achite taxa de inregistrare si sa completeze formularul ce se regaseste pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.global-conf.ro/travel/.

 

Proiectul Global-Conf.ro a fost lansat la inceputul anului 2012 si a aparut ca urmare a unei necesitati acute de informatii tehnice pentru foarte multe domenii non-tehnice. In cadrul conferintelor Global-Conf.ro personalitati marcante din domeniile lor de activitate prezinta unui auditoriu activ noutati si solutii ce imbunatatesc calitatea actiunilor desfasurate.

 

 

 

Florin Dradiciu

Director Global-Conf.ro

 

Raluca Marcu

PR Account Executive- D’Avantage Consult

0264 40 27 26

raluca.marcu@davantage.ro