Trateaza-te acum la cele mai bune clinici din Bucuresti

Clinicile din Bucuresti-servicii profesionale

Daca suferi de diverse afectiuni poti apela cu incredere la serviciile unei clinici private din Bucuresti. Acestea beneficiaza de cei mai buni medici din Romania, o buna parte dintre ei activand si la spitalele de stat din capital.

Facilitatile oferite de acestea sunt multiple, mergand de la un call center eficace si ajungand la un personal amabil la receptie.

De ce sa alegi o clinica privata?

Spre deosebire de spitalele de stat, aici gasesti toate conditiile de care ai nevoie, ai la dispozitiile principalele specialitati medicale si nu esti nevoit sa astepti ore intregi la cozi interminabile. Prin faptul ca la receptie este un personal calificat, prompt, iar accesul la ghisee se face pe baza de bon de ordine, se evita situatia in care nu s-ar respecta ordinea de sosire si discutiile contradictorii inutile dintre pacenti.

Asadar, te poti programa foarte usor, iar persoana care se ocupa de acest serviciu iti va furniza, in cel mai scurt timp data si ora la care trebuie sa te prezinti la consultatie, dar si medicul la care sa mergi.

Mai mult decat atat, clinicile private din Bucuresti efectueaza un set variat de analize de sange si de specialitate, precum si alte investigatii paraclinice, cum ar fi ecografii, radiografii, tomografii sau RMN-uri.

Preturile la aceste investigatii nu sunt foarte ridicate, daca stii sa faci alegerea potrivita. De asemenea, marile centre medicale din capitala au contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si, in acest mod, ai oportunitatea de a face fara bani analizele uzuale, o data pe an.

Investigatii imagistice decontate prin CASMB

Pe langa analizele de sange, datorita contractului cu CASMB, medicul de familie iti poate da o trimitere ce contine un numar maxim de 15 analize de sange si sumar de urina anual, pe care le poti face intr-un astfel de centru, pe baza de programare.

Nu in ultimul rand, este bine de stiut ca, in proportie de 90%, programarile de respecta, asa ca tu nu vei mai fi nevoit sa ai grija ca vei pierde timp suplimentar, extrem de pretios.

Asadar, tinand cont de toate motivele enuntate in prezentul articol, alegerea clinicilor din Bucuresti se dovedeste a fi o alternativa viabila pentru toti pacientii care au nevoie de servicii medicale la un inalt standard, astfel puteti scapa rapid de probleme gen vertij, ORL, hipertensiune, ulcer si multe altele .