Tratamente cu uleiuri vegetale pe care ti le poti face singura acasa

Cu siguranta nu ai timp sa mergi foarte des la un salon pentru a te delecta cu cele mai bune arome, asa ca ai putea face asta chiar de la tine de acasa. Tratamentele cu uleiuri vegetale sunt cunoscute pentru beneficiile pe care le au asupra pielii dar si asupra firelor de par. Indiferent ca ai parte de imperfectiuni sau de tendinta pielii de imbatranire, un ulei vegetal iti va asigura un aspect reintinerit.

Aspira la categoria de uleiuri vegetale pentru toate tipurile de ten si scalp!

Un tratament cu ulei vegetal de calitate iti va asigura fara doar si poate oferirea unui strat de protectie suplimentar al pielii in vederea feririi de radiatii ultra-violete, care sunt atat de periculoase mai ales in timpul sezonului cald. Daca dispuneti de o piele aspra, foarte inestetica atunci trebuie sa stiti ca uleiurile vegetale sunt bogate in minerale si substante hidratante astfel incat structura sa se modifice in timp, fara efecte adverse.

Dupa cum bine stim, diversitatea joaca un rol foarte important in selectiile noastre si de acea trebuie sa aruncam un ochi la categoria de uleiuri vegetale pentru a stii ce ni se potriveste. Spre exemplu uleiul de aragan datorita continutului mare de acizi grasi pe care il are, poate reface orice structura a pielii sau orice zona in care s-a produs o eczema, hidratand si mineralizand adecvat.

Uleiul de migdale, in schimb, are rolul de a oferi o stralucire adecvata pielii, asigurandu-i substantele hidratante si calmand totodata diferitele iritatii sau inflamatii care pot aparea. De asemenea, are grija sa restructureze functia celulara pentru a stopa procesul de imbatranire prematura a pielii, dar are grija de asemenea si la diferitele eruptii cutanate ce au loc periodic.

Cum este indicat sa aplicam uleiurile vegetale? Acestea se aplica dupa baie in zonele cu o importanta mai mare cum ar fi fata, calcaiele, coatele, genunchii, apoi pe firul de par, pentru a oferi stralucire si sustinere adecvata. Consultand site-ul de mai sus aveti acum posibilitatea sa intrati in posesia celor mai bune uleiuri vegetale care va vor ajuta pentru o refacere a structurii pielii dar si pentru un aspect vizibil mai placut si mai intinerit. Stiati ca uleiurile vegetale sunt ingredientele secrete a multor cosmetice de top? Acum aveti posibilitatea sa achizitionati totul la reducere cu pana la 25% in aceasta perioada asa ca profitati!