Tratament anticelulitic eficient numai la clinica de remodelare Fysiogand

Afla mai multe despre acest tratament anticelulitic

tratament anticelulitic

Celulita este o afectiune cutanata comuna, care se caracterizeaza prin aparitia unor zone de piele cu aspect de coaja de portocala. Aceasta poate fi cauzata de o varietate de factori, cum ar fi hormonii, stilul de viata nesanatos si alimentatia neadecvata. Acest tratament anticelulitic poate fi dificil si poate include o combinatie de exercitii fizice, dieta si masaj anticelulitic.

Masajul anticelulitic este o metoda populara de tratament pentru celulita, care se bazeaza pe stimularea circulatiei sangvine si a drenajului limfatic in zonele afectate de celulita. Acest lucru poate ajuta la reducerea aspectului cojii de portocala si la tonifierea pielii.

Cate tipuri de masaj exista?

Exista mai multe tipuri de tratament anticelulitic, fiecare avand propriile beneficii si tehnici unice. Unul dintre cele mai populare este masajul cu ventuze, care implica aplicarea de ventuze de sticla sau de silicon pe zonele afectate de celulita. Aceasta tehnica se bazeaza pe crearea de vid in interiorul ventuzelor, care poate ajuta la stimularea circulatiei sangvine si la drenarea limfei in zonele afectate.

O alta tehnica de masaj anticelulitic este masajul cu pietre calde. Aceasta tehnica implica aplicarea de pietre calde pe zonele afectate de celulita si folosirea unor tehnici de masare pentru a stimula circulatia sangvina si drenajul limfatic. Pietrele calde pot ajuta, de asemenea, la relaxarea muschilor si la ameliorarea durerii si a tensiunii.

Un alt tip de tratament anticelulitic este masajul cu creme sau uleiuri speciale. Acestea sunt bogate in ingrediente active, cum ar fi cafeina si alge marine, care pot ajuta la stimularea circulatiei sangvine si la drenarea limfei, precum si la hidratarea si tonifierea pielii.

De ce este benefic acest tip de masaj?

In general, masajul anticelulitic poate fi benefic pentru reducerea aspectului celulitei si pentru tonifierea pielii. Este important sa se consulte un specialist inainte de a incepe orice tratament si sa se ia in considerare starea de sanatate generala si alte tratamente care sunt in curs de utilizare. In plus, este important sa se ia in considerare si un stil de viata sanatos si o dieta echilibrata pentru a obtine rezultate optime.