Tranzactie de 1.350.000 euro la Targul Imobiliar PROJECT EXPO!!

Desi conditiile meteo nu au fost dintre cele mai favorabile, Targul Imobiliar Project Expo a atras un numar foarte mare de vizitatori in primele doua zile de desfasurare.  Multi dintre ei au venit cu bani cash, pregatiti sa faca investitii importante!

In prima zi a targului s-a inregistrat achizitionarea unei locuinte de lux cu pretul de 1.350.000 euro!! Compania  West Invest a semnat un antecontract pentru un apartament pe 2 nivele de tip penthouse in zona Primaverii, cu suprafata de 300 metri patrati construiti si cu o terasa de 140 de metri patrati dotata cu piscina si bar. Acest bloc de locuinte de lux nu este complet dat in folosinta, iar lucrarile vor fi finalizate la inceputul anului viitor. West Invest a semnalat prezenta unui numar considerabil de vizitatori din cadrul targului ce au redevenit interesati de segmentul imobiliar de lux, platind cu bani cash chiar si pentru imobile nefinalizate. Astfel, se dovedeste faptul ca oamenii si-au recapatat increderea in piata imobiliara, vazand ca preturile s-au asezat.

Din declaratiile expozantilor , la aceasta editie a targului Project Expo, se remarca o crestere a persoanelor  ce sunt interesate de achizitionarea locuintelor cu banii cash,  ce poate fi interpretat ca un semn de relansare a pietei, dar si un interes ce s-a mentinut constant pentru programul “Prima Casa”.

Gradul de vizitare in primele doua zile ale targului a fost unul foarte multumitor pentru dezvoltatorii imobiliari, ei  remarcand, la aceasta editie, prezenta unor vizitatori hotarati si foarte bine informati in legatura cu programul guvernamental “Prima Casa”. Primele doua zile de targ au facilitat dezvoltatorilor stabilirea unui numar mare de contacte cu persoanele interesate de ofertele expuse, avand loc si vizionari ale locuintelor, cat si un numar mare de rezervari facute de vizitatori.

Atat dezvoltatorii imobiliari, cat si organizatorii evenimentului, anticipeaza ca spre sfarsitul acestui an va spori numarul persoanelor ce doresc sa achizitioneze locuinte cu plata cash, piata imobiliara devenind mai stabila. Astfel, se va genera un sentiment de confort si incredere ce va determina persoanele interesate sa scoata economiile si sa cumpere prin intermediul acestui sistem de plata. Acest fenomen va putea fi confirmat cel mai probabil in urmatoarele doua editii ale targului Project Expo din luna noiembrie.

Feedback-ul pozitiv primit de la expozanti in primele doua zile ale targului imobiliar Project Expo privind numarul de vizitatori, gradul de receptivitate sporit al acestora in raport cu ofertele dezvoltatorilor, ne indeamna sa  sustinem ca piata imobiliara se revigoreaza, iar evenimentele de acest tip sunt o mana de ajutor intinsa in acest sens.

Pentru detalii despre eveniment vizitati www.projectexpo.ro!

Parteneri: Premium Imobiliare, BRD si Radio 21