Transforma joaca la Calculator intr-o Cariera pentru viitor!

In perioada 25 ianuarie – 12 februarie 2017, Academia inventeaza.ro te asteapta la unul dintre cele 8 Atelierele gratuite de Robotica care se vor derula in Bucuresti.

Atelierele se adreseaza tuturor elevilor cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani care viseaza sa construiasca roboti, sa invete programare si sa se distreze experimentand in laboratorul de Robotica – Locul unde creativitatea si distractia fac casa buna cu stiinta si tehnologia.

 

Pentru rezervarea unui loc, doritorii sunt rugati sa completeze formularul disponibil aici: https://goo.gl/j3nv3V, in cadrul caruia este disponibil si calendarul atelierelor demonstrative gratuite pentru fiecare grupa de varsta in parte.

 

In cadrul Atelierului Gratuit de Robotica, tinerii …

  • Vor experimenta “lumea robotilor”, interactionand cu roboti adevarati;
  • Vor afla notiuni elementare de robotica, insemnand programare, electronica practica si mecanica;
  • Vor afla cum sa utilizeze usor si interactiv tehnologia curenta si viitoare;
  • Isi vor face prieteni cu aceleasi preocupari de calitate;
  • Vor lucra cu notiuni pe care le pot aplica in proiectele personale.

Iar insotitorii acestora …

  • Vor afla ce este educatia de tip STEAM si care sunt beneficiile acesteia;
  • Vor afla informatii despre situatia de pe piata muncii in domeniul IT/Tech;
  • Vor putea observa daca cei mici au interes sau inclinatii spre domeniul tehnic.

Locatia este Str. Ilarie Chendi, nr. 25, Sector 2, Bucuresti.

Vezi in timp real CUM este la Atelierele de Robotica,

Te asteptam!

***Despre Program

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) este un program educational de tip STEAM*, care are la baza deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica. Programul imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani.

Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educational de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), avand o abordare interdisciplinara si aplicata. Fiind o activitate complementara programului scolar obligatoriu, scopul principal al Academia inventeaza.ro este acela de a invata tinerii CUM sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele dobandite la scoala. astfel, STEAM integreaza cele cinci discipline intr-o paradigma de invatare care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.​