Traditie si inovatie – regasite in ceasul centenar Audi

• Ceasul de mana unicat este un cronograf automat cu tahometru
• O capodopera de precizie mecanica
• Cadranul ceasului a fost inspirat de automobilele de curse Auto Union

Ingolstadt/Focsani – 100 de ani Audi. O aniversare cu adevarat speciala, sarbatorita prin crearea unui cronograf de exceptie: noul ceas centenar Audi. Acesta materializeaza valorile incomparabile ale marcii: traditia si inovatia, designul si precizia, rafinamentul si perfectiunea. O capodopera a orologiei, acest cronograf se poate lauda cu functia de tahometru, precum si cu designul sau unic si calibrul patentat.
Acest cronograf exclusivist a fost conceput de Audi Design, partenerul nostru de dezvoltare si productie fiind Chronoswiss, producatorul de ceasuri din Muenchen. Atât Audi, cât si Chronoswiss se dedica preciziei si calitatii ireprosabile. Mai mult, ambele companii se pot lauda cu o experienta bogata, insa se straduiesc de asemenea sa atinga excelenta in materie de inovatie si solutii de pionierat.
Denumit Tachoscope, ceasul centenar Audi combina in mod unic cadranul cu ferestre separate, cronograful prevazut cu un cronometru actionat printr-un singur buton si cadranul de tahometru. Singura diferenta fata de principiul cadranului clasic este dispunerea separata a orarului si a secundarului, numai limba minutarului fiind pozitionata in centrul ceasului.
La modelul Tachoscope, limba cronografului trece de asemenea prin centru. Aceasta dispunere asigura o lizibilitate excelenta, indiferent de complexitatea cadranului. Cronograful ceasului Tachoscope este completat de cadranul tahometrului, situat pe rama. Acest cadran masoara viteza in kilometri sau mile pe ora.
La fel de unic ca si designul ceasului este cadranul acestuia, fabricat din email autentic. Inspirându-se din instrumentele de bord ale legendarei masini de curse Auto Union, Audi Design a creat cifre personalizate si clare pentru fata ceasului. Predomina numeralele secundarului, care amintesc de tahometrele masinii de curse Type C Grand Prix din anii 1930.
Audi Design a creat o coroana in forma de roata dintata. Carcasa emana eleganta si este bine proportionata. In ceea ce priveste partea mecanica, rotorul vizibil prin capacul posterior din sticla al carcasei este prevazut cu o gravura ce anunta numarul de ani impliniti de Audi.
Chronoswiss a creat tehnologia din spatele cadranului. Interiorul ceasului Tachoscope include calibrul exclusiv C. 125, pentru care Chronoswiss a primit recent un brevet european (numarul 1243984). Cu ajutorul unui mecanism complex, acest calibru permite cronografului sa fie utilizat prin intermediul unui singur buton integrat in coroana dispozitivului de intoarcere a ceasului.
Ceasurile centenare Audi in editie limitata vor fi fabricate din platina (CH A 1520) si aur alb (CH A 1521 W). Vor fi realizate numai 100 de unitati, câte una pentru fiecare an de existenta a marcii Audi. Fiecare din cele 35 de ceasuri din platina si 65 de ceasuri din aur alb vor fi ambalate intr-o cutie de bijuterii din lemn cu finisaj negru mat. Printre accesorii se numara o lupa de ceasornicar si o surubelnita. Pretul unui ceas din platina este de 24.900 de euro, iar pretul celor din aur alb este de 14.900 de euro.

Sursa: Porsche Romania / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 201
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi