Totul despre transportul maritim de marfuri de la RILVAN Group

Transport maritim de marfuri de la RILVAN Group

Rilvan Group este o companie din Romania care ofera servicii de transport maritim de marfuri oriunde in lume, inspre si din portul Constanta. Daca alegeti transportul maritim de la Rilvan, marfa dumneavoastra poate fi transportata catre Orientul Indepartat, Canada, SUA, America de Sud, Australia, Africa si tarile CSI. Apeland la o companie serioasa asa cum este RILVAN, veti putea fi siguri ca marfa dumneavoastra va ajunge in siguranta la destinatie. Acest tip de serviciu devine din ce in ce mai utilizat pentru a transporta marfa in cantitati extrem de mari la un pret extrem de bun. Chiar daca transportul maritim de marfuri dureaza o perioada mai mare de timp in comparatie cu alte tipuri, din punct de vedere financiar este mult mai buna, atat pentru furnizor, cat si pentru beneficiar, deoarece costurile cu produsul finit va fi mult mai mic.

rilvan

Orice transport maritim de marfuri se desfasoara sub permanenta supraveghere a personalului calificat din cadrul acestei companii ca marfurile dumneavoastra sa ajunga in conditii singure la destinatia finala.

Marfa dumneavoastra este monitorizata permanent din momentul incarcarii si pana la destinatie, de aceea veti putea sta fara griji si in plus veti fi in permanenta comunicare cu personalul din cadrul RILVAN pe toata durata transportului.

La RILVAN Group, serviciul maritim de transport marfuri se face in doua mari alternative: “door to door” sau “port to port”. De asemenea, puteti opta ca marfa sa fie transportata in containere complete livrate la adresa sau in sistem de grupaj (LCL). Avantajul variantei in sistem de grupaj este acela ca daca nu aveti suficienta marfa incat sa ocupati un container intreg, acesta va fi cuplata cu alte marfuri, lucru care duce la un cost mult mai mic, deoarece veti plati procentual spatiul pe care marfa dumneavoastra il ocupa in respectivul container.

Aceasta companie este agent specializat pentru urmatoarele linii maritime: Maersk, ZIM, CMA CGM, China Shipping, MSC, Wan Hai, Yang Ming, Hapag–Lloyd. De asemenea, un lucru foarte important de stiut este ca Rilvan Group este afiliat le cele mai important retele de transport maritim de marfuri din intreaga lume, fiind membra World Cargo Alliance (WCA), FIATA, APLN, CGLN, aceste retele acoperind toate solicitarile din intreaga lume.
Asadar, pentru ca marfa dumneavoastra sa fie transportata in conditii de siguranta si la preturi cat mai bune apelati cu incredere la aceasta companie.