Tot ce trebuie sa stii despre tabla decapata

Unde se utilizeaza tabla decapata?

Tabla decapata este un material din gama celor de constructii, care se foloseste in mod special pentru fabricarea diverselor piese, ce sunt vizibile in cadrul acelor bunuri de larg consum care au o durata de utilizare indelungata, precum aparate electrocasnice (aragaz, cuptor) sau parti din caroseria auto (capota, plafon).

Tabla decatapa se mai foloseste si in domenii precum

 • Piese de automobile
 • Aparatura electrocasnica
 • Diverse piese de mobilier
 • Rafturi pentru depozitare
 • Parapeti pentru autostrazi
 • Constructii metalice
 • Industria publicitara
 • Panouri

Tot ce trebuie sa stii despre tabla decapata

Tabla decapata este construita din otel, printr-un proces in care acesta este rulat si presat de cateva ori printr-o serie de role pentru subtiere, la o temperatura sub cea de recristalizare, intregul proces terminandu-se atunci cand se ajunge la grosimea dorita a tablei. Prin laminarea acesteia la rece se poate reduce dimensiunea acesteia si se pot atinge tolerante de grosime mult mai exacte si mai speciale in comparatie cu acelasi proces executat la cald.
Tabla decapata ce este laminata la rece are o serie de proprietati electromagnetice excelente atat de formabilitate, cat si de sudabiltate. Asta inseaman ca aceasta se formeaza si modeleaza foarte usor si de asemenea, se poate suda foarte usor. In plus, tabla decapata prezinta o calitate superioara a suprafetei si o foarte buna precizie dimensionala in comparatie cu alte materiale din aceeasi categorie. Se preteaza perfect pentru confectionarea diverselor produse prin procesele de indoire si presare. Acum, tabla decapata se gaseste online intr-o gama variata de grosimi si marimi ce sunt folosite pentru o arie foarte diversa de aplicatii.
Pentru a fi prevenita de rugina, tablei decapate i se poate aplica o pelicula uleioasa, care se poate indeparta foarte simplu si rapid inainte de utilizare.
Tabla decapata poate fi de asemenea vopsita pentru a putea fi folosita intr-o gama mai variata de aplicatii. Inainte de procesul de vopsire, aceasta trebuie sa fie foarte bine curatata, folosind un solvent sau o solutie alcalina.

Puteti comanda online tabla decapata de la mesterumanole.ro

tabla decapata
Din cauza faptului ca timpul liber este din ce in ce mai mic, Mesteru Manole iti pune la dispozitie online o gama foarte mare de produse din diverse categorii care sa te ajute sa construitesti sau sa reconstruiesti orice. In plus, cel mai complet magazinul online de materiale de constructii Mesteru Manole iti pune la dispozitie si o linie de consiliere de specialitate in constructii pentru ca totul sa fie mai simplu pentru tine.

Poti apela aceasta linie de consiliere la urmatoarele numere de telefon:

 1. Materiale de constructii / Metalurgice / Amenajari pentru interior: 0741 238 406
 2. Instalatii si produse electrice: 0740 105 584
 3. Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 588
 4. Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 588

Pentru a putea vedea toata gama de produse vanduta online intra pe site-ul www.mesterumanole.ro.