Tot ce trebuie sa stii despre serviciile de curatare hote asigurate de profesionistii Igiena Serv

Conform legislatiei in vigoare este obligatia fiecarui proprietar de hote sa apeleze la servicii de igienizare a acestor echipamente electrocasnice, dar sa le si intretina in mod corespunzator. Acest lucru este necesar pentru a elimina complet riscurile asociate cu depunerile de grasime, iar aceste servicii de curatare hote sunt recomandate atat pentru spatiile civile, cat si pentru cele industriale.

Curatare hote si aspectele cele mai importante de luat in considerare

Grasimile se aduna in tubulatura hotei si se creeaza depuneri care fac sa fie destul de greu ca fumul sa fie evacuat prin sistemul de ventilatie si atunci exista pericolul de incendiu.

Este destul de greu sa observati depunerile de grasimi din interiorul tubulaturii iar de acest lucru se ocupa Igiena Serv cu ajutorul unor echipamente profesionale cu ajutorul carora se efectueaza operatiunile de curatare hote.

Este recomandat sa apelati la servicii de curatare hote de cel putin doua ori pe an pentru a va asigura ca totul functioneaza corespunzator, dar nu va veti confrunta nici cu probleme. Iata de ce este bine sa apelati la aceste servicii:

  • Se elimina pericolul de a izbucni un incendiu de pe urma carora pot rezulta pierderi materiale dar si a vietilor oamenilor ;
  • Se mareste durata de viata a hotei ;
  • Se elimina impuritatile care pot cauza multe neplaceri ;
  • Scade posibilitatea de functionare necorespunzatoare a echipamentului.

Depunerile cele mai masive se gasesc pe tubulatura verticala unde grasimea se lichefiaza si ajunge in tubulatura orizontala unde se intareste.

Curatarea manuala este o solutie care nu poate sa faca fata intotdeauna cu succes acestei operatiuni si tocmai de aceea este necesar sa apelati la profesionisti.

Frecventa de curatare si serviciile oferite de Igiena Serv

Totusi, frecventa cu care se curate hotele depinde foarte mult de anumiti factori precum tipul mancarurilor preparate pana la cat de des sunt utilizate sistemele.

Specialistii nostri se deplaseaza la fata locului unde stabilesc in urma unei evaluari privind situatia existenta. Apoi, dupa finalizarea lucrarilor de curatare hote se stabileste si frecventa de curatare despre care am mentionat mai devreme. Se pot efectua operatiuni de curatare lunar, trimestrial sau semi anual.

Este important sa se curate toate elementele incepand de la hota pana la tubulatura si inclusiv ventilatorul care asigura evacuarea mirosurilor neplacute.

Mai ales daca este vorba despre o unitate de alimentatie publica cu atat mai mult este necesar sa se intreprinda astfel de masuri.

Prin intermediul specialistilor de la Igiena Serv veti putea sa beneficiati de servicii de inalta calitate si profesioniste.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a contracta aceste servicii dar si pentru a putea sa aflati mai multe informatii legate de ce presupun operatiunile de curatare hote accesati website-ul www.igienaserv.ro

Sau contactati un reprezentant la numarul de telefon:

0722 672 774

Pentru a beneficia de servicii complete si profesionale dedicate sigurantei si sanatatii apelati cu incredere la serviciile Igiena Serv si investiti in proiecte cu beneficii pe termen lung.